![]() |
![]() |
![]() |
[D3 04 4.0TDI ] Nagłosnienie + VAG
[D3 04 4.0TDI ] Nagłosnienie + VAG
Witam Serdecznie. Mam pare Pytań. Czy w Audi A8 D3 występują głośniki przy przedniej szybie w desce rozdzielczej ?. JEszcze mam Pytanie co do Vaga. Jakie oprogramowanie jest najlepsze i kabelek. Pozdrawiam Dziękuję.
tak w przednim podszybiu masz głośnik centralny oraz wysoko tonowy w sumie 3 jeśli masz Bose przy zwykłym DSP nie wiem czy jest centralny ale wysokotonowy raczej na pewno.
Co do VAG`a najleprzy jest V.A.S :-) następnie VCDS. stary VAG odpada bo nie ma obsługi sieci CAN po której komunikuje się D3 połączysz się jedynie wtedy z silnikiem do on śmiga po K.
Co do VAG`a najleprzy jest V.A.S :-) następnie VCDS. stary VAG odpada bo nie ma obsługi sieci CAN po której komunikuje się D3 połączysz się jedynie wtedy z silnikiem do on śmiga po K.
Dzięki wielkie. Trochę drogi ten kabelek nic tanszego nie bedzie ?:)
[ Dodano: 2011-05-16, 18:09 ]
[ Dodano: 2011-05-16, 18:09 ]
A co do tego naglsnienia to jest nagłosnienie BANGa Bose jest tak samo rozmieszczone ?wolek pisze:tak w przednim podszybiu masz głośnik centralny oraz wysoko tonowy w sumie 3 jeśli masz Bose przy zwykłym DSP nie wiem czy jest centralny ale wysokotonowy raczej na pewno.
Obrazek
Obrazek
bose jest tak samo z tą różnica że w drzwiach kierowcy są tylko woofery rysunek 1 od góry to BOSE 2 to B&O. Czyli nie ma średniotonowych.
co do interfejsu było dużo już pisane na forum co do cen i jakości...
1
2
can+k
co do interfejsu było dużo już pisane na forum co do cen i jakości...
1
2
can+k
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.