witam wszystkich
mam problem z drążkiem zmiany biegów jest zablokowany, nie da się go poruszyć ale tylko w tedy kiedy samochód
jest zapalony a kiedy się go zgasi drążek zaczyna poruszać się poprawnie.
jeśli ktoś ma jakieś sugestie to proszę pisać bo ja nie mam zielonego pojęcia o tego typu skrzyniach.
dziękuje i pozdrawiam.
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Zanim dołączysz do klubu A8, p
<table align="center" width="350" cellpadding="8" border="1" bgcolor="239DFA"><tr><span class="postbody"><td align="center" style="font-size: 11; color: #000000; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><b>Popraw proszę tytuł tego wątku
![]() |
![]() |
![]() |
zablokowany drążek w skrzyni tiptronic
zablokowany drążek w skrzyni tiptronic
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011, 22:45 przez lukrik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
albo wyszukiwarka!szeryfisch pisze:pozostaje tylko vagina
http://www.a8team.pl/topics14/1297.htm? ... +servisowa
Automatycznie Uwikłany Dodatkowymi Inwestycjami
kolego nie wiem jak to jest w D2 ale w D3 pod popielniczką jest specjalna linka pozwalająca na zwolnienie blokady drążka skrzyni biegów i działa to zarówno na zapalonym silniku jak i zgaszonym i pedał hamulca jest wtedy omijany. Może w D2 też to występuje bo jeśli tak umożliwi ci dojechanie do serwisu bez lawety 

Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
-
- Super Klubowicz