[D2 95 4.2PB ] ale klapa pomocy!!!:(
kolega na podlaczenie pod vaga zuli a bedzie nam wstawial glupie bajeczki o zmianie na manuala buahahaha
kupil jakas padake za grosze i w portfelu pusto sie zrobilo, pojezdzi troche i bedzie plakal.
Taki Młody Wilk hehe widze
Kolego dla ciebie to moze i lepiej ze to auto sie nie rozkreca bo masz dopiero 23 lata i pewnie chcesz jeszcze pozyc, takze poki co ciesz sie klimatronikiem i skora na taboretach
4000 zl za podpiecie pod vaga?? Cos mi tu smierdzi, to ja biore swojego i jade czym predzej, bede podpinal za 2000 zl
W dalszym ciagu mam pytanie co to jest ten pakiet S-line u kolegi?
kupil jakas padake za grosze i w portfelu pusto sie zrobilo, pojezdzi troche i bedzie plakal.
Kolego dla ciebie to moze i lepiej ze to auto sie nie rozkreca bo masz dopiero 23 lata i pewnie chcesz jeszcze pozyc, takze poki co ciesz sie klimatronikiem i skora na taboretach
4000 zl za podpiecie pod vaga?? Cos mi tu smierdzi, to ja biore swojego i jade czym predzej, bede podpinal za 2000 zl
kolego przygarnij sobie kabelek z allegro za pare zł (myśle że w 100pln sie z przesyłką za granicę zamkniesz) na 100% ci sie jeszcze przyda
bez przesady sam masz 2 więcej Nie wiek jest ważny a jazda z głową i rozwaga...tommi pisze:Kolego dla ciebie to moze i lepiej ze to auto sie nie rozkreca bo masz dopiero 23 lata i pewnie chcesz jeszcze pozyc, takze poki co ciesz sie klimatronikiem i skora na taboretach
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
Śmiejecie się ale u mnie w Irlandii za podłączenie do VAGa nikt nie bierze mniej niż 50 juro. A jak ktoś jest mało kumaty to i wezmą 100e (400zł jak by nie patrzeć). Dlatego ja mam swojego VAGa z firmy VIAKEN i sobie testuję furkę od czasu do czasu, ale gdyby zmusiła mnie sytuacja to bym wybulił te 50 czy 100 euro a nie czekał aż zjadę do Polonii.
Jak ktoś się nie zna to faktycznie może pomyśleć ,że to eslajn. Pozdrawiam!
Chłopak jest nowy na forum i pewnie nie wie ,że nie ma czegoś takiego 8-) Ostatnio omawiana była przeze mnie taka S-Line z Gdańska: http://moto.allegro.pl/audi-a8-stan-ide ... 56938.htmlW dalszym ciagu mam pytanie co to jest ten pakiet S-line u kolegi?
w sumie ładnie wyposazona jak na 96 rdjbinek pisze:Śmiejecie się ale u mnie w Irlandii za podłączenie do VAGa nikt nie bierze mniej niż 50 juro. A jak ktoś jest mało kumaty to i wezmą 100e (400zł jak by nie patrzeć). Dlatego ja mam swojego VAGa z firmy VIAKEN i sobie testuję furkę od czasu do czasu, ale gdyby zmusiła mnie sytuacja to bym wybulił te 50 czy 100 euro a nie czekał aż zjadę do Polonii.
Chłopak jest nowy na forum i pewnie nie wie ,że nie ma czegoś takiego 8-) Ostatnio omawiana była przeze mnie taka S-Line z Gdańska: http://moto.allegro.pl/audi-a8-stan-ide ... 56938.htmlW dalszym ciagu mam pytanie co to jest ten pakiet S-line u kolegi?
-
- Forum Audi A8
s line pakiet to w moim przpadku inne felgi grill i uklad wydechowy a jak ktos mowi ze nie ma czegos takiego to super sie znacie heh i zalMotoRider pisze:w sumie ładnie wyposazona jak na 96 rdjbinek pisze:Śmiejecie się ale u mnie w Irlandii za podłączenie do VAGa nikt nie bierze mniej niż 50 juro. A jak ktoś jest mało kumaty to i wezmą 100e (400zł jak by nie patrzeć). Dlatego ja mam swojego VAGa z firmy VIAKEN i sobie testuję furkę od czasu do czasu, ale gdyby zmusiła mnie sytuacja to bym wybulił te 50 czy 100 euro a nie czekał aż zjadę do Polonii.
Kontroluj śpiewkę to raz. A dwa: to że ktoś ma na oplu kadecie naklejkę M Power to nie znaczy że to jest BMW w M pakiecie. W A8 nie ma S-Line! Dostępny jest w A3, A4, A5, A6. Obecnie mamy A8 i S8, tylko że można mieć zwykłą A8 i sobie zamówić felgi, kierownicę i zawieszenie od S8. A jak jesteś taki głupio mądry to podjedź do Serwisu Audi i się zapytaj.s line pakiet to w moim przpadku inne felgi grill i uklad wydechowy a jak ktos mowi ze nie ma czegos takiego to super sie znacie heh i zal
Ostatnio zmieniony 19 maja 2011, 19:44 przez djbinek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A8
chłopczyku zebys tyle przejechal co ja to pogadamy. tak nawiasem mowiac to jest tylko 300 km co to jest?? dla ciebie duzo?? mysle ze tak i to za duzo. jezdziłem juz nie 400 500 i 600 km np murcirlago corvette zr1 i sl65amg black series tak ze poducz sie troszke to pogadamy. a za waga tyle biorą nie wiesz nie pierdziel ze bedziesz podpinal za 2000 bo jak bys podpioł to nawet komputer w duzym fiacie by szlak trafił. zegnamtommi pisze:kolega na podlaczenie pod vaga zuli a bedzie nam wstawial glupie bajeczki o zmianie na manuala buahahaha
[ Dodano: 2011-05-19, 20:01 ]
jezdzisz marnym A4 a wypowiadasz sei na temat a8 zal nie kupisz bo pewnie duzo pali heh zaldjbinek pisze:Kontroluj śpiewkę to raz. A dwa: to że ktoś ma na oplu kadecie naklejkę M Power to nie znaczy że to jest BMW w M pakiecie. W A8 nie ma S-Line! Dostępny jest w A3, A4, A5, A6. Obecnie mamy A8 i S8, tylko że można mieć zwykłą A8 i sobie zamówić felgi, kierownicę i zawieszenie od S8. A jak jesteś taki głupio mądry to podjedź do Serwisu Audi i się zapytaj.s line pakiet to w moim przpadku inne felgi grill i uklad wydechowy a jak ktos mowi ze nie ma czegos takiego to super sie znacie heh i zal
-
- Forum Audi A8
co Ty guru jestes jakies?? kłótnie nie na temat ale nie ja zaczałem. wiem co chciałem i dzieki za pomoc tym co pisali na tematdice111 pisze:Jw. Dalsze komentarze nie na temat będą kasowane, a w ostateczności polecą ostrzeżenia
PS - nie było czegoś takiego w A8 jak pakiet S-line, to mówię ja Moderator i użytkownik Ałosiem
Dziękuję, możecie usiąść :mrgreen:
dice111 - Moderator