witam
koledzy zauwazylem wczoraj po odpaleniu autka ze pedal jest dziwnie miekki i wchodzi niemal do podłogi po zatrzymaniu sie bo akurat musialem jechac jakis tam kawalek w miasto
zauwazylem ze prawa przednia opona od srodka jest mokra...
wiec auto do garazu i narazie jestem bez auta
pytanie moje czy to mogl peknoc przewod hamulowy czy moze to byc cos innego??
pozdrawiam
![]() |
![]() |
[D2 98 2.8PB/LPG ] wyciek płynu hamulcowego
[D2 98 2.8PB/LPG ] wyciek płynu hamulcowego
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 13:00 przez repsol, łącznie zmieniany 1 raz.
czy moze to miec cos wspolengo z piszczeniem klockow?
bo ja rozumiem ze jedna strona piszczy powiedzmy klocek ale stereo to juz czysta przesada radio mi zaklucaja te cholerne klocki malo tego kazdy sie gapi jak na ufo siara na maxa a jak sie wysiada z auta tak czuc te klocki ze szok moze przewod sie dotknol gdzies i sie dziura zrobila???
nie wiem tak sobie spekuluje a najlepsze jest to ze jutro do roboty tramwajem dobrze ze nie mieszkam w Zielonej
pozdrawiam
bo ja rozumiem ze jedna strona piszczy powiedzmy klocek ale stereo to juz czysta przesada radio mi zaklucaja te cholerne klocki malo tego kazdy sie gapi jak na ufo siara na maxa a jak sie wysiada z auta tak czuc te klocki ze szok moze przewod sie dotknol gdzies i sie dziura zrobila???
nie wiem tak sobie spekuluje a najlepsze jest to ze jutro do roboty tramwajem dobrze ze nie mieszkam w Zielonej

pozdrawiam
o tych okularach zapomniałem napisać :roll: , a bez nich nie polecam zabierac sie do tego sprawdzania :-D
co do piszczacych klocków to na forum jest sporo napisane odnosnie tego tematu http://wwww.a8team.pl/topics58/379.htm? ... a75ce670ee
,poczytaj troch i bedziesz wiedział w jakie heble zainwestować żeby nie piszczały ;-)
co do piszczacych klocków to na forum jest sporo napisane odnosnie tego tematu http://wwww.a8team.pl/topics58/379.htm? ... a75ce670ee
,poczytaj troch i bedziesz wiedział w jakie heble zainwestować żeby nie piszczały ;-)
Piszczące klocki raczej nie mają z tym nic wspólnego. Ja niedawno założyłem nówki nierdzewki TRW i tramwaj się zrobił. U ciebie po prostu mogą się kończyć. Bardzo często klocki pod koniec swojego żywota piszczą ponieważ mają większe zagęszczenie włukien stalowych. Wyciek to nie przelewki może ci kiedyś zabraknąć całkiem hamulcy.
Dążenie do doskonałości.
wlasnie zeby sie kocki konczyly to byloby normalne ze piszcza ale ja we wrzesniu zakladałem nowki TRW LUCAS maja przesmigane jakies 7000 km a jezdze spokojnie nie dobijam auta nie scigam sie od swiatel do swiatel a piszcza jak sie nagrzeja
a teraz pytanie ile dlugosci maja przewody w moim modelu
bo na stronie Inter Cars sa dwa rodzaje 385mm i 290mm wiec ktore byly do mojego
i jakiej firmy brac? czy tez TRW????
pozdrawiam
a teraz pytanie ile dlugosci maja przewody w moim modelu
bo na stronie Inter Cars sa dwa rodzaje 385mm i 290mm wiec ktore byly do mojego
i jakiej firmy brac? czy tez TRW????
pozdrawiam