[D3 06 4.2MPI/LPG ] Na gazie głośniej ?
- martinezzg
- Super Klubowicz
wydaje mi się ze tak jak koledzy piszą to wina montażu jest - więc już gościa uprzedziłem ze sprawy tak nie zostawię bo nie po to kupiłem a8 zeby mi coś chrobotało w silniku i lampki mi się świeciły..... więc jak nie da rady tego zrobić to wprost mu powiem ze ma to wyciągać z auta a z kieszeni kasę....
A8>eSka
dokładnie hany pracują bardzo cicho wtryski benzynowe są o wiele głośniejszeszoszon1983 pisze:martinezzg, pod maską porządne wtryski-hana pracują cichutko, to na pewno nie o nie tu chodzi. Mi do głowy przychodzą 2 rzeczy:
1. parownik-mój brat miał tak, że parownik brzęczał, winna była sprężyna znajdująca się w środku.
2. Spalanie stukowe daje metaliczny dźwięk, ale to raczej wyłapałby ecu i wywalił check.... a może to właśnie ten błąd. Sprawdzałeś jaki to byk Ci wywaliło?
Hałas powstaje prawdopodobnie od któregoś reduktora,(zavoli raczej niemają z tym problemu ale ...)
Hany są ciche wiec odpada.
Gazownik ustawiał Lpg podczas jazdy ?
Skoro masz czeka to jechać na regulacje albo wymiane czegoś co zdechło (wtryskiwacz, reduktor.)
Daj zdjęcia silnika, zobaczyma jak to wygląda
Skoro masz czeka to jechać na regulacje albo wymiane czegoś co zdechło (wtryskiwacz, reduktor.)
- martinezzg
- Super Klubowicz
hipcio pisze:Hałas powstaje prawdopodobnie od któregoś reduktora,(zavoli raczej niemają z tym problemu ale ...)
no chyba nie zdechło nic po przejechaniu 400 km...mam nadzieje...
A8>eSka
- martinezzg
- Super Klubowicz