[D2 96 4.2PB ] A8 D2 wydech pomoc prosze...
[D2 96 4.2PB ] A8 D2 wydech pomoc prosze...
Witam, posiadam Audi a8 4,2 96r i mam tlumik koncowy od s8 jest jednak glosny a urodzil mi sie synek wiec chcialbym zmienic go na orginalny, moje pytanie jest czy moge dac orginalny ale od a8 d2 2.8 ??? pomocy...
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 21:49 przez kurani, łącznie zmieniany 1 raz.
mogę ci opchnąć puszkę od 4,2 A8 jeśli chcesz jednak uważam że coś innego Ci nie gra. Jeśli auto ma oryginalny wydech A8 czy S8 oczywiście sprawny i szczelny nie uświadczysz żadnych niepokojących, głośnych, nieprzyjemnych dźwięków. Wiem bo mam razem 4 wydechy 2 x A8 i 1 x S8 plus sportowy dedykowany obecnie w aucie więc jeśli u mnie nic nie hałasuje na pełnym sportowym przelocie to u Ciebie na ori nie powinno dwa razy. Napisz czy masz wszystko ori tzn. katy, środkowy i tylny S8 no i czy gdzieś nie zrobiła się nieszczelność i tam może hałasuje
PS dla żartownisiów od razu odpowiadam: NIE MAM TYCH WSZYSTKICH WYDECHÓW ZAMONTOWANYCH W AUCIE :mrgreen: :!:
PS dla żartownisiów od razu odpowiadam: NIE MAM TYCH WSZYSTKICH WYDECHÓW ZAMONTOWANYCH W AUCIE :mrgreen: :!:
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Nie ma to sensu.kurani pisze:moje pytanie jest czy moge dac orginalny ale od a8 d2 2.8 ??? pomocy...
Jw.. Kupisz praktycznie identyczny tłumik. Poza tym kto to kupi ?kurani pisze:dzieki za ile moge kupic orginalny wydech do 4,2? Czy ew. po wymianie jest sens np. wystawic swoj na allegro na sprzedaz ???
Wejdź pod samochód i sprawdź po prostu, czy przypadkiem na calej długości układu wydechowego nie jest gdzieś "dziurawy". Sprawdź także same obejmy za katalizatorami.
No co Ty ? :mrgreen:SERGIO pisze:PS dla żartownisiów od razu odpowiadam: NIE MAM TYCH WSZYSTKICH WYDECHÓW ZAMONTOWANYCH W AUCIE :mrgreen: :!:
Black Cars Matters