[D2 02 4.2PB ] Sączka nad skrzynią biegów
[D2 02 4.2PB ] Sączka nad skrzynią biegów
Witam Panowie chciałbym się dowiedzieć jak dostać sie do tych sączków nad skrzynią biegów?( takie dość duże czerwone u mnie przynajmniej).Byłem na kanale ale od dołu ręki nie włoży nie mam pojęcia jak tam się dostać a chciałbym je wyczyścić bo są bardzo mocno zapchane.Szukałem na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi Pozdrawiam :-)i dzięki za opd.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2011, 13:04 przez szrem, łącznie zmieniany 1 raz.
tak od środka zdejmiesz boczki to będziesz widział pomarańczowe sączki , drucik do ręki i je przepchać :mrgreen:
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Te saczki to poltora nieszczescia,. mialem miesiac, gdzie grzebalem w nich 3 razy,.. ale do czasu,,. po kolejnym zdemontowaniu przycialem nieco " male kolanko" bedace koncowka tego ustrojstwa montowana do scianki gdzie prowadzi dalszy odplyw.. przycialem te gume w miejscu zalamania w dol owego kolanka i temat przepychania przeszedl do historii,.. przy wlaczonej klimie na maksa pod samochodem robi sie kaluza....
Swoja droga patent godny Nobla.. wystarczy maly paproch w tym newralgicznym punkcie odplywu i pozamiatane,.. wlasciwie pozalewane :roll: ...
Swoja droga patent godny Nobla.. wystarczy maly paproch w tym newralgicznym punkcie odplywu i pozamiatane,.. wlasciwie pozalewane :roll: ...