BK RACING zoll20 czyli D3 w nowych butach
BK RACING zoll20 czyli D3 w nowych butach
Witam
a więc nawiązując do mojego niedawnego tematu
http://www.a8team.pl/topics59/5251.htm
prezentacja BK RACING 20 cali ET42 w nówkach butach PIRELLI 265/35/20
dodatkowo poszerzony o dystanse przód 15mm na stronę i tył 20mm
i na koniec dość szeroki teraz ;-) tyłeczek ;-)
a więc nawiązując do mojego niedawnego tematu
http://www.a8team.pl/topics59/5251.htm
prezentacja BK RACING 20 cali ET42 w nówkach butach PIRELLI 265/35/20
dodatkowo poszerzony o dystanse przód 15mm na stronę i tył 20mm
i na koniec dość szeroki teraz ;-) tyłeczek ;-)
-
- Super Klubowicz
haha!! każdy ma jakieś swoje gusta , mi podobają się bardzo i co ważne podobają się też starym babkom ( tak po 70-ce) ;-) bo wszystkie się oglądają na te koła ...buhahahaha!!jojo-jar pisze:gratuluje nowych kółeczek. Osobiscie tez mi sie nie widzi
ten rant.
...taki żarcik , ale na żywo koła naprawdę robią dobrą robotę ..to zdanie wszystkich znajomych którzy je widzieli do tej pory ;-)
zdecydowania bardziej się przykleił do drogi niż na standardowych 19-kach bez dystansów , a co najważniejsze gumy są bardzo bardzo ciche ...a to dla mnie priorytet w tej kwestii ...choć co za tym idzie wiadomo że Pirelki będą się dość szybko zużywały ..no ale nic nie jest na zawsze :-PJakie wrażenia z jazdy?
co do samego ranta kameleona to jest to nierdzewka barwiona temperaturą - termicznie , jakie to będzie w utrzymaniu to już zweryfikuje czas
pozdrawiam
Mariusz
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2011, 13:53 przez kono, łącznie zmieniany 1 raz.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
proszę przedstaw mi do tego audi jakieś bardziej męskie :-/ tylko nie te z fotek bo te już mam123mielony pisze:Furka fajna ale felgi już nie.Jak by to mój znajomy powiedział "A jakiś męskich nie było" Koledzy mówią że fajne bo nie chcą Ci zrobić przykrości :-/ Mnie się nie muszą podobać wystarczy że Ty jesteś zadowolony,i chyba o to chodzi.
chętnie kupię kolejny męski komplet - od nadmiaru głowa nie boli :-P ,
mam w tej chwili trzy letnie zestawy i jedną zimę :d
...aha zaznaczę tylko że te męskie fele muszą być koniecznie z dużym rantem i w miarę firmowe by nie padły przy prędkości dwóch paczek ;-)
Dopełnij wrażenia i pochwal się środkiem
pozdrawiam
EVAN pisze:Te kratki i monitor miałeś oryginalnie? Myślałem, że chromy weszły po lifcie :roll:
Jakbys chciał kolejny zestaw letni to mam tanio do sprzedania :mrgreen:
Oferta jest w ogłoszeniach na forum 8-)
Hej Mateusz
hahahhaha!! nie nie chcę tych Twoich ...jak pisałem muszą by z rantem ;-)
a czy BARACUDY już sprzedałeś ?? nie wiem czy kojażysz ale to ze mną rozmawiałeś telefonicznie miałem przyjechać je oglądać , ale wyskoczył mi nagły wyjazd do Austrii i było już pozamiatane z tematem ...niemniej one były bardzo w moim typie , piękny rancik ;-)
PS
auto kupiłem prawie rok temu z takim środkiem jak widać ..nic tam nie grzebałem , wiec to tyle co mogę powiedzieć
pzdr
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Kolego kono nie napisałem tego żeby Cię w jakiś sposób urazić,wyraziłem swoją opinię na temat tych felg i to wszystko.Jeśli to by było moje autko to tak jak kolega AMSTAFF pisze takie jak ma Foss i ja bym był w niebo wzięty.Jak widać gustujemy zupełnie w czym innym,ale z drugiej strony jak byśmy wszyscy mieli takie same fele to straszna nuda by była :-x