![]() |
![]() |
![]() |
gazownicy-dolnyśląsk
-
- Forum Audi A8
gazownicy-dolnyśląsk
witam panowie poprosze dobre warsztaty zakładające gaz na dolnym śląsku. może też być poznań. z góry dzięki
- paulo79
- Super Klubowicz
- Maciex
- Forum Audi A8
We Wrocławiu firma AGAZ, robią na gratach Elpigazu. Zakładałem tam LPG do moich dwóch A8 i jednej S8 (również do innych aut - Celica, Jeep itd.) Nigdy nie miałem problemów, w ósemkach łącznie przejeździło to ok. 400tys km i nigdy nie odmówiło posłuszeństwa.
Ja specjalnie jeżdżę do nich z pomorza, jak gazuję jakieś auto. Zdecydowanie polecam ten zakład.
Ja specjalnie jeżdżę do nich z pomorza, jak gazuję jakieś auto. Zdecydowanie polecam ten zakład.
-
- Forum Audi A8
no to poszedles po bandzie. W zyciu bym nie pojechal ponad 400 km zalozyc gaz. Wydaje mi sie ze jakies glupoty powypisywales. Jaki sens zakladac gaz tak daleko od domu, a jak to serwisowac pozniej ??Maciex pisze:We Wrocławiu firma AGAZ, robią na gratach Elpigazu. Zakładałem tam LPG do moich dwóch A8 i jednej S8 (również do innych aut - Celica, Jeep itd.) Nigdy nie miałem problemów, w ósemkach łącznie przejeździło to ok. 400tys km i nigdy nie odmówiło posłuszeństwa.

Miales tyle wozow i ze wszystkimi jezdziles do wrocka z pomorza? Dobre.
Masz tyle tlustych aut w opisie i na gazie jezdzisz? Zalosne
Bez urazy kolego ale to glupota
- Maciex
- Forum Audi A8
Ojciec posiada firmę na dolnym śląsku, ostatnio wybudowaliśmy tam dom (okolice Legnicy), więc to niezupełnie jest tak, że to jest dla nas obca ziemia ;-) Po prostu mając zaufanych sprawdzonych mechaników, jest duże prawdopodobieństwo że oszczędzanie poprzez instalację LPG będzie bezproblemowe.
Przeglądy co 15 tys. km wykonuję na miejscu, w Gdańsku.
Przeglądy co 15 tys. km wykonuję na miejscu, w Gdańsku.
-
- Forum Audi A8
- Szopen
- Forum Audi A8
Kolego nie chce nic mówić ale ja swoja starą setke także jechałem tam zagazować. Bardzo miła obsługa, wporządku właściciel. Wole zrobic 450km i mieć założona porządnie instalacje, niż się męczyć z miejscowymi partaczami. Więc także polecam AGAZtommi pisze:no to poszedles po bandzie. W zyciu bym nie pojechal ponad 400 km zalozyc gaz. Wydaje mi sie ze jakies glupoty powypisywales. Jaki sens zakladac gaz tak daleko od domu, a jak to serwisowac pozniej ??Maciex pisze:We Wrocławiu firma AGAZ, robią na gratach Elpigazu. Zakładałem tam LPG do moich dwóch A8 i jednej S8 (również do innych aut - Celica, Jeep itd.) Nigdy nie miałem problemów, w ósemkach łącznie przejeździło to ok. 400tys km i nigdy nie odmówiło posłuszeństwa.
Miales tyle wozow i ze wszystkimi jezdziles do wrocka z pomorza? Dobre.
Masz tyle tlustych aut w opisie i na gazie jezdzisz? Zalosne
Bez urazy kolego ale to glupota

No quattro no fun 

- Unknown
- Forum Audi A8
Trochę odgrzeje kotleta.
Polecacie Jakart, ja wręcz odwrotnie. Raz pojechałem do nich z instalacją prostą jak budowa cepa. Instalacja na BLOS'ie i walczyli pol dnia - nic nie zdziałali. Rozregulowali tylko gorzej.
We wrocławiu polecam osobiście dwa miejsca:
Autogaz Marzenie - ul. Opolska. Gazowali mi A8 4.2 ,A6 2.8,Passka B5 2.8. Żadnych komplikacji.
Ew jeszcze jest gosciu na ul. fabrycznej 8 - Artur Krzyżanowski - ma bardzo dobre opinie.
Polecacie Jakart, ja wręcz odwrotnie. Raz pojechałem do nich z instalacją prostą jak budowa cepa. Instalacja na BLOS'ie i walczyli pol dnia - nic nie zdziałali. Rozregulowali tylko gorzej.
We wrocławiu polecam osobiście dwa miejsca:
Autogaz Marzenie - ul. Opolska. Gazowali mi A8 4.2 ,A6 2.8,Passka B5 2.8. Żadnych komplikacji.
Ew jeszcze jest gosciu na ul. fabrycznej 8 - Artur Krzyżanowski - ma bardzo dobre opinie.
- BiLu
- Forum Audi A8
zmienili lokalizację i są na Krakowskiej http://www.autogaz-marzenie.pl/Unknown pisze: Autogaz Marzenie - ul. Opolska. Gazowali mi A8 4.2 ,A6 2.8,Passka B5 2.8. Żadnych komplikacji.