Drodzy klubowicze, jak większość pewnie zauważyła nastąpiły dość znaczne zmiany na forum, konta (nicki) które mieliście przed zmianami zostały, należy tylko użyć funkcji przypomnij hasło (kliknij) aby wygenerowało nowe hasło na email lub (kliknij)
Ps: Po zalogowaniu się trzeba ustawić własne auto. (kliknij)
Nie chcę zakładać nowego tematu.. Czy ktoś może wie, czy bez rozbierania klawiatury itd można się dostać do sondy od strony pasażera przed katem ? Silnik AQF, dzisiaj próbowaliśmy ale ani od dołu nie szło jej wykręcić, ani od góry ;/ może ktoś to robił i chce się podzielić jakimś sprytnym sposobem
Z tym filtrem to może przed liftem bo tutaj jak patrzałem to raczej nic mi nie pomoże zdemontowanie filtra powietrza.. Ręką ją złapie, ale co z tego jak nie idzie klucza włożyć żeby ją odkręcić
po długim czasie rozwiązałem problem z falującymi obrotami a przyczyna taka że instalacja gazowa wprowadzała mi błędy na sądy lambda steryjące, po regulacji jest o.k
a twoja 98 to poliftowa?
Sonde wymienialem rok temu od gory, filtr i rura na glebe i sonde z gimnastyka wyjalem bez wiekszych problemow a moze ..... od dolu wyciagalem hmm
Pokombinuj bo sposob jest