Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

felgi - sklep internetowy ucando.pl

nawigacja niefabryczna w A8

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
Awatar użytkownika
sebos17
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: sebos17 » 21 paź 2011, 19:59

robertas, podpowiedz, do naszych A8 RNS-E aby nic nie podcinać to od A3 pasuje czy z innych modeli? Jeżeli korzystałeś z AutoMapy napisz jak wypada w porównaniu do niej fabryczna nawigacja, co na plus a co na minus, z góry dzięki!

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 22 paź 2011, 20:28

sebos17, wiesz temat przerabialem do pre lifta ;-) wiec jak wiekszosc ludzi wie...bez ciecia sie nie obejdzie,nie wiem jak jest w polifcie...kto zakladal niech sie odezwie...ja wsadzalem navi od a4...od a3 napewno nie podchodzi bo ma okragle rogi...tak samo od tt...jedyne co zostaje to albo a4...albo a6....ale znalezc od 6tki graniczy z cudem;) co do map...powiem szczerze ze sa dosc dokladne...ale jest 1 mnius...mam cala jedostke w wersji PL...ale lektorka w navi napiernicza po eglishu...i poki co nie jest to do obejscia ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl