[D3 05 4.2MPI ] Elektryczna klapa bagażnika - nie otwiera
- maciejoszczak
- Forum Audi A8
ja mam swoje audi od miesiaca wiec nie wiem jak sie zachowywal jak bylo cieplo...tylko poprzedni wlasciciel mowil ze to sie stalo z koncem lata...ale z drugiej strony na co by miala miec wplyw niska temperatura?...jak zmienialem teleskopy to byly wniesione z domu wiec byly cieple i zbyly zmieniane w garazu gdzie bylo cieplo wiec to odpada...wlasciwie auto tez bylo w miare cieple bo w garazu mam 12 stopni... :-?
Magic A8L Quattro
- maciejoszczak
- Forum Audi A8
dzis gadalem z kolega mechanikiem to podobno jak raz przestanie latac to juz na wiosne nie zacznie, bo silniczek na zawsze zostaje oslabiony i tylko wymiana na nowy zazegna problem :-(
[ Dodano: 2011-11-22, 18:21 ]
uzywka na allegro kosztuje 450 pln ale dzwonilem i sam sprzedajacy nie daje gwarancji ze jest dobry...to ze sie kreci to nic nie znaczy bo nasze tez sie kreca...ale za slabo.....pozostaje nowy z ASO...ale az sie boje zadzwonic i spytac o cene...brrrrr :shock:
[ Dodano: 2011-11-22, 18:21 ]
uzywka na allegro kosztuje 450 pln ale dzwonilem i sam sprzedajacy nie daje gwarancji ze jest dobry...to ze sie kreci to nic nie znaczy bo nasze tez sie kreca...ale za slabo.....pozostaje nowy z ASO...ale az sie boje zadzwonic i spytac o cene...brrrrr :shock:
Magic A8L Quattro
Są też tańsze niż 450...chyba,że to nie te http://allegro.pl/listing.php/search?st ... nge_view=1
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli
- maciejoszczak
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
- maciejoszczak
- Forum Audi A8
MASSAKRA!!!!...dzwonilem do ASO u groblewskiego w gdansku...cena silniczka 2200 pln i wymiana ok 300 pln......razem 2.500 ...wszystkim sie chyba odechcialo..pytalem sie o jakis program fabryczny, bo w mojej poprzedniej A6 C6 padaly cewki i w koncu mi wymienili wszystkie na nowe za darmoche bo sie sami przyznali do bledu ze byla wadliwa seria...i pomyslalem ze skoro z tym bagaznikiem to takie nagminne to tez da rade ale NIESTETY NIE...pozostaje łapka i pomagać dziadkowi skoro mu sie samo nie podnosi hehe :-)tomi26 pisze:maciejoszczak, w sumie i racja,ryzyk fizyk :-| a wiadomo,może w ASO nie będzie to aż takie drogie :roll:
Magic A8L Quattro
-
- Super Klubowicz
- maciejoszczak
- Forum Audi A8
-
- Super Klubowicz
na pewno taniej bedzie w niemcowni jestem tam czesto wiec jak bede mial numer to sie dowiem ile chcą , ale ja podjade do swojego elektryka i zasięgne info jaka jest przyczyna słabniącego silniczka i niech go wyjmnie i posprawdza czy jest na wykończeniu czy tez moze cos innego go blokuje , mechanizm moze , zresztą jak już go bedzie miał nastole operacyjnym to jesli bedzie cos z silniczkiem to na bank mi go zregeneruje do 100% sprawnosci jak kazdy silnik elektryczny i ten da sie pewnie naprawic
Live Fast Die Hard - Bad Boys for LIVE