[D2 FL ALL ] Kratka halogenu i halogen prawy
-
- Forum Audi A8
[D2 FL ALL ] Kratka halogenu i halogen prawy
WITAM.SA JAKIES ZAMIENNIKI ALBO KRATKI KTORE PASUJA DO HALOGENOW A8 ,199 ROK ? KRATKE MAM TAKA DWU CZESCIOWA . Z GORY DZIEKI
Ostatnio zmieniony 25 gru 2011, 23:17 przez granatone1, łącznie zmieniany 2 razy.
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
a ja bym podzwonił do ludzi którzy mają na części auta na sprzedaż (ogłoszenie np . rozwalony tył , sprzedam w całości lub na części) i u nich popytać o kratkę .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
dzwonilem do wszystkich, ktorzy wystawiali wlasnie takie, i niestety odpowiedzi mialem same negatywne, poprostu chodliwy towar niebawem oddaje moje resztki do bardzo dobrego lekarza od platików do reanimacji wiec zobaczymy czy bedzie to godna polecenia operacja.
niedawno odebralem auto i jestem bardzo zadowolony, poskładane i zreanimowane jak nowe kratki. cala dokladka byla polamana, kratki tak samo. brakuje mi tylko tego chromu na srodkowej kratce, ale to tez lada moment zorganizuje.
niedawno odebralem auto i jestem bardzo zadowolony, poskładane i zreanimowane jak nowe kratki. cala dokladka byla polamana, kratki tak samo. brakuje mi tylko tego chromu na srodkowej kratce, ale to tez lada moment zorganizuje.