![]() |
![]() |
Audi A8 by .::Greg::. 55 minut strachu
Co do opon to mam 225/40/18 i jakiś dziwny zawias bo szoruje spodem po każdym leżącym policjanciemrkryster pisze:Czy to omam ? masz taka samą bertę jak moja kolor (N3Q/BW) ,wnętrze,koła u mnie 19" ,nawet rok tylko kierownice z innej strony i silnik mniejszy.Jakie oponki ? 255/40/19?
Fotki są spoko co do zawału to już miałem migotanie przedsionka :mrgreen:Mad_MAX pisze:Heh fotki extra , ale ja to bym dostal zawalu :shock:
Pomysł był niezły tylko nie wyszedł do końca :mrgreen: poszedłem w złą stronę driftem i jakoś tak wyszłoDoc pisze:Miałeś chłopie pomysła, aby na moczary wjeżdzać ośką :mrgreen:
P.S byłem dzisiaj w tym miejscu jak był przypływ to jakoś nie było zalanego Punto ale jak byłem w czasie odpływu to w końcu udało się dojrzeć zatopione punto :mrgreen: stoi dzisiaj i jeszcze trochę postoi bo tu w Irlandii nikomu się nie śpieszy :mrgreen:
Kolego szacunek dla Ciebie.Jednak co do Twoich wyczynów z takim autem to przesadziłeś nie było Ci żal autka.Podziwu jestem pełen że udało się uratować cacka z takich opresji więc mamy przykład żeby nie jeździć tam gdzie nie powinniśmy bo autko nam odpłynie.Dobre fotki.Pozdrowionka!!!
Jest A8 4.2 Quatro PB w mażeniach Q7 4.2!!!!
No właśnie a w tym audiku lecisz do końca obrotka :mrgreen:witam ja rowniez mam 2.8 tylko ze 174 km i dochodzi mi do 6 tys i odcina zaplon tak jest u mnie a jak w innych wersjach tego jeszcze nie wiem
Bardzo możliwe LKAa ja już twoje zdjęcia zatopionej A8 widziałem dawno u audimania klub.Czyż nie?
Wiesz audika było by szkoda ;-)dobre dobre, ja tak forda w brazyli utopiłem :mrgreen:
Auto zostało sprzedane, można zamknąć.