![]() |
![]() |
[S8 D2 98 ] Pokrywa silnika, obudowa a8 a s8
PEPOL D2,o co ci chodzi,luźny temat o cenach na allegro i co,trzeba go zamknąć bo ty uważasz,że człowiek sprzedaje zbyt tanio...a ja ,że tanio i na zdjęciu wszystko z tą częścią jest ok.
Wyluzuj trochę bo idąc tym tokiem myślenia trzeba by było zamknąć na forum jeszcze ze 200 tematów,a gdyby to było zabronione w realu to trzeba by było aresztować kilka milionów ludzi w pl i to dziennie :lol:
Co to by było gdyby się wszyscy we wszystkim ze sobą zgadzali heh.pozdr.
Wyluzuj trochę bo idąc tym tokiem myślenia trzeba by było zamknąć na forum jeszcze ze 200 tematów,a gdyby to było zabronione w realu to trzeba by było aresztować kilka milionów ludzi w pl i to dziennie :lol:
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli 

tomi26 pisze:PEPOL D2,o co ci chodzi,luźny temat o cenach na allegro i co,trzeba go zamknąć bo ty uważasz,że człowiek sprzedaje zbyt tanio...a ja ,że tanio i na zdjęciu wszystko z tą częścią jest ok.
Uratowałeś się ostatnim zdaniem :-D
Spoko moje pośladki sa ok jak zjeść bycze jądra z majonezem :-D
Ja tylko chce powiedzieć klubowiczom że kupno tanich części do np D2 z czasem okaże sie wtopieniem pieniedzy w błoto.Nie wiem czy ten człowiek co chce sprzedac ten błotnik jest Twoim kumplem Tu duzo mamy takich pseudo reklam ludzi co nam Forum chcą zaśmiecic a jak ja takie cos widze to od razu wy....alam żeby moderki mogły w koncu sobie odpocząć.

A czy ja się tu zarejestrowałem tydzień temu i codziennie kogoś polecam :?:PEPOL D2 pisze:Ja tylko chce powiedzieć klubowiczom że kupno tanich części do np D2 z czasem okaże sie wtopieniem pieniedzy w błoto.Nie wiem czy ten człowiek co chce sprzedac ten błotnik jest Twoim kumplem Tu duzo mamy takich pseudo reklam ludzi co nam Forum chcą zaśmiecic a jak ja takie cos widze to od razu wy....alam żeby moderki mogły w koncu sobie odpocząć.
Spokojnie,nie musisz mnie "kontrolować" ;-)
A mi się wydaje ,że ten gość po prostu nie jest sępem i nie chce zarobić milionów w rok na częściach do d2.PEPOL D2 pisze: Jednak powiem że częsci do audi np blotnik za 4 stówy to lekka przesada cenowa i tyle.To tylko moje zdanie i jak ktoś chce niech sobie takie aluminium kupi ale nawet na złomie dostaniesz za to więcej. Nie lubie jak na forum pisze sie takie bzdury.Porysowany błotnik i wyobraz sobie ile trzeba dac by to odrestaurować?szpachel na aluminium?Lekka przesada :-/
I tu chyba warto wspomnieć,że to nie jest jego główne żródło dochodu bo codziennie dojeźdża z radomia do w-wy do pracy :shock:
I nie jest moim kolegą,rozmawiałem z nim chwilę na orlenie,spytałem czy można go polecić na forum i czy ma jeszcze części do a8/s8,powiedział,że tak i tyle...narazie narazie.
Uczepiłeś się tego błotnika,a to przecież tomek87g wrzucił linka do jego aukcji z zamysłem aby pokazać,że owy handlujący nie ma tak tanio,(przypominam,że ty twierdzisz,że ma za tanio) a ja nawet nie wiedziałem,że on handluje na allegro.
Więc reasumując ty twierdzisz,że on sprzedaje tani szmelc(choć przyznam szczerze,że nie wiem na jakiej podstawie to stwierdzasz i jaki masz w tym cel,a żeby zjechać człowieka),a ja się z tym kompletnie nie zgadzam i zawsze kiedy będę mógł to będę go polecał,aby koledzy z forum nie przepłacali u tych sępów z alledrogo.Sam czytałeś co Tomek napisał,na allegro czujnik abs 250 a u niego 50 zł i o to mi cały czas chodzi,że na allegro zawyżają ceny...a to tylko stare a8,a nie pojazd z NASA :lol:
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli 

- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Panowie różni ludzie różne potrzeby,dla jednego błotnik za 400zł to szmelc a dla drugiego ten sam błotnik to mega okazja.Tak jak pisałem wcześniej jeżeli mnie cena nie odpowiada to szukam innego sprzedawcy który zrobi mi taką cenę która mnie zadowoli, a że ceny niektórych części są wzięte z kosmosu to już inna bajka - omijamy kosmitów :-P
Koledzy no jednak tomiego to kumpel a nie wiedziałem tylko sie domysliłem.Spoko jeśli ktos z forumowiczów poleca jednak kolege to ja jak najbardziej zaufam.Tylko tomi trzeba tak od razu pisać ze kumpel dobry ziom do flaszki i ogólnie spoko gosć.Bo jak ktos zaczyna od tyłu to ja myslełem że jakaś zła okazja sie znalazła.zwracam honor tomi ;-)
tomek87g jasna cholera-nie znam goscia ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aa z tym starym a8 to jak byś mojego psa zdzielił w mordę ;-)
tomek87g jasna cholera-nie znam goscia ;-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aa z tym starym a8 to jak byś mojego psa zdzielił w mordę ;-)