Witam!!!
Dzisiaj postawiłem auto na warsztat, był odłączony akumulator kilka godzin. Jak wsiadłem po całej sprawie to kierownica dała się wysunąć i wsunąć czyli w jednej płaszczyźnie, brak funkcji góra dół, co może być??
pozdrawiam Kudłaty
![]() |
![]() |
![]() |
[D2 ALL ] Proble z ustawieniem kierownicy z pamięcią
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
[D2 ALL ] Proble z ustawieniem kierownicy z pamięcią
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 00:59 przez -V-I-R-U-S-, łącznie zmieniany 2 razy.
Kudłaty
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
Próbowałem wszystkiego z odłączeniem zasilania i nic, sprawdziłem wszystkie bezpieczniki, i nic, bardzo mnie dziwiło dlaczego się wysuwa do przodu a nie jeździ góra dół.
Postanowiłem dostać się pod kierownicę, wziąłem klucze do do przodu. odkręciłem osłonę i oczom moim ukazało się dwie kostki pod kierownicą, a jedna z nich była wypięta
. Rzecz banalna ale kto po odłączeniu zasilania może wpaść na pomysł, że może się kostka wypiąć. Absurd ale już po kłopocie. DZIAŁA
Postanowiłem dostać się pod kierownicę, wziąłem klucze do do przodu. odkręciłem osłonę i oczom moim ukazało się dwie kostki pod kierownicą, a jedna z nich była wypięta

Kudłaty
Witam!
Podpinam się pod temat! Mamy także problem z regulacją kierownicy, kostki są podpięte a sterowanie we wszystkich płaszczyznach działa bardzo sporadycznie. Trzeba, że tak powiem namachać się troszkę tym przełącznikiem aby w końcu drgnęła w którąś stronę..
Czego może być to wina? Tego właśnie przełącznika czy jakiegoś modułu?
Prosimy o jakieś sugestie ..
[ Dodano: 2009-11-28, 00:16 ]
I co nie wiadomo nikomu czy jest może jakiś moduł który steruje kierownicą, a może tylko sterowanie jest padnięte "czyli przełącznik przy kierownicy",
ale pytanie mam czy jest moduł sterowanie kierownicy???
Podpinam się pod temat! Mamy także problem z regulacją kierownicy, kostki są podpięte a sterowanie we wszystkich płaszczyznach działa bardzo sporadycznie. Trzeba, że tak powiem namachać się troszkę tym przełącznikiem aby w końcu drgnęła w którąś stronę..
Czego może być to wina? Tego właśnie przełącznika czy jakiegoś modułu?
Prosimy o jakieś sugestie ..
[ Dodano: 2009-11-28, 00:16 ]
I co nie wiadomo nikomu czy jest może jakiś moduł który steruje kierownicą, a może tylko sterowanie jest padnięte "czyli przełącznik przy kierownicy",
ale pytanie mam czy jest moduł sterowanie kierownicy???