Ostatnio pojawiły mi się problemy z kontrolkami. Jedną od żarówki mam od zawsze,ale w końcu postanowiłem się jej pozbyć. Wszystkie żarówki wymienione chociaż żadna nie była przepolona (tak dla bezpieczeństwa). Jedynie nie działa mi podświetlenie temperatury na klimatronicu,ale wątpie aby to był problem. Następnie od niedawna świeci mi się kontrolka od płynu hamulcowego. Płyn dolany na max, klocki OK. Pewnie jakiś czujnik,ale moze ktoś już miał taki problem i wie który to czujnik bądź jak taki problem rozwiązać. Następnie po wymianie bezpiecznika od elektrycznych foteli pojawił się błąd na tablicy od skrzyni biegów i już nie sygnalizuje mi na którym biegu jade. Dowiedziałem się,że jest to tryb awaryjny skrzyni biegów,ale skrzynia chodzi nieskazitelnie i nawet już wymieniałem komputer od skrzyni biegów i dalej pojawia się to samo (komputer w innym aucie był w 100% sprawny i nie pokazywał pełnego pola tak jak u mnie) Proszę o pomoc bo boje się,że może pojawić się inna ikona na desce rozdzielczej od czegoś gorszego...

Pozdrawiam serdecznie!