Witam piszę bo nigdzie nie znalazłem info na temat kosztów wymiany rozrządu wraz z pompą wody w D3 4.2tdi oraz 4.2 benz zastanawiam się z którym motorem zakupić d3:)
Jedna osoba co pracowała w aso powiedziała mi że do 4.2 tdi to 4tysie za robotę i drugie 4 za części - czy to prawda ???-nie koniecznie chcę to robić w ASO
Co ile tys/km powinno się wymieniać rozrząd ???, za każdym razem z pompą wody?
w łodzi lub okolicy gdzie najlepiej??? kogo polecacie
Pozdrawiam i czekam na odp dzięki
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 16:23 przez marcin.j, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin.J
Jeśli kryterium zakupu A8 u ciebie jest rozrząd to współczuję ...................ale ...kup sobie 4.2 benzynkę i wymienisz też ,sobie kompletny rozrząd wraz z pompą wody za 1500zł :mrgreen:marcin.j pisze:na temat kosztów wymiany rozrządu wraz z pompą wody w D3 4.2tdi oraz 4.2 benz zastanawiam się z którym motorem zakupić d3:)
- martinezzg
- Super Klubowicz
kurcze - własnie do mnie dotarło ze niedługo i mnie to czeka... w ASO był wymieniany przy 120000 więc rozumiem ze przy 240000 czeka mnie to samo? 4,2 PB/LPG.....
koledzy w ASO powiedzieli ze ok 6000zł (chyba troszkę dużo) jak kolega Zanjac pisze ze 1500 (no chyba ze to żart ;(
i pytanie - jeśli już nadejdzie ta chwila robic to w Piekarach Śląskich u zachwalanego mechanika?
koledzy w ASO powiedzieli ze ok 6000zł (chyba troszkę dużo) jak kolega Zanjac pisze ze 1500 (no chyba ze to żart ;(
i pytanie - jeśli już nadejdzie ta chwila robic to w Piekarach Śląskich u zachwalanego mechanika?
A8>eSka
martinezzg, popraw rocznik jak możesz w swoim profilu bo to 1000 to nie wiem czy to cena za koło czy rok w którym była jakaś bitwa ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
- martinezzg
- Super Klubowicz