![]() |
![]() |
![]() |
[D2 95 ] Zmiana przednich lamp na po-liftowe
-
- Forum Audi A8
[D2 95 ] Zmiana przednich lamp na po-liftowe
Witam. Mam takie pytanie bo szykałem na forum ale konkretnie nie znalazłem a mianowicie czy da rade podmienić lampy z przed na polift i czym konkretnie te lampy się różnią bo na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2012, 22:42 przez Buniek4200, łącznie zmieniany 1 raz.
słabo szukałeś , było trochę tego na forum , w skrucie da się , ale :
musisz wymienić nie tylko lampy ale i maskę i chyba też błotniki (ale nie jestem pewien) wiem tylko że to nie opłacalne , no chyba że miałeś "dzwona" i masz możliwość kupienia części lub anglika na części ;-)
musisz wymienić nie tylko lampy ale i maskę i chyba też błotniki (ale nie jestem pewien) wiem tylko że to nie opłacalne , no chyba że miałeś "dzwona" i masz możliwość kupienia części lub anglika na części ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.

Wypalanie DPF Audi A6 i A8.

Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Błotniki tez ,prelift ma błotniki inaczej wyciete niz poliftowy
Co do różnicy leflektoró jest i to duza po lifcie są leflektory wraz z kierunkami a przed osobno ,inna budowa wewnątrz (2 rodzaje )mi osobiscie podobaja sie bardziej po lifcie ale to rzecz gustu jak kto lubi a i chyba wtyczki sa inne ale niepamietam juz dokładnie niewiem jak ze zderzakiem bo po lifcie ma chyba takie wyciecie bo maska jest troszke dłuższa , a jesli chodzi ci o tylne lampy to są takie same .
Co do różnicy leflektoró jest i to duza po lifcie są leflektory wraz z kierunkami a przed osobno ,inna budowa wewnątrz (2 rodzaje )mi osobiscie podobaja sie bardziej po lifcie ale to rzecz gustu jak kto lubi a i chyba wtyczki sa inne ale niepamietam juz dokładnie niewiem jak ze zderzakiem bo po lifcie ma chyba takie wyciecie bo maska jest troszke dłuższa , a jesli chodzi ci o tylne lampy to są takie same .