![]() |
![]() |
[D2 00 3.3TDI ] Rozrząd - jak powinien być ustawiony?
[D2 00 3.3TDI ] Rozrząd - jak powinien być ustawiony?
Witam !! Potrzebuje informacji jak powinien być ustawiony rozrząd w a8 3,3tdi jakie znaki na kołach może ma ktoś jakieś pomoce na ten temat zdjęcia czy coś
dziękuje[/b]
dziękuje[/b]
Ostatnio zmieniony 22 sty 2012, 16:39 przez niki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
jesli znaki nie odpowiadaly krzywkom i mechanik musial ustawiac po swojemu to niestety tylko wydaje Ci sie ze to INA. Ten sam problem mialem z wałkami firmy NO NAME. Po zlozeniu rozrzadu wg znakow, silnik nie mial prawa dzialac.
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
witam !!
napisze wam jak to jest z tą moją a8
zaczęło sie tak ze pokazywała błąd przpływki wiec kupiłem nowe dalej sie pokazuje mechanik przeglądną całą instalacje ele. wszystko ok ale dalej brak mocy i kopcenie postaniwłem zadzwonić do poprzedniego właściciela powiedział mi ze po wymianie wałków zaczęła tak sie zachowywać wiec mechanik sprawdził wałki i fakt sa nowe stwierdził ze moze być przestawiony rozrząd ale kazał mi sie dowiedzieć jak zgrać wałki rozrządu z wałem korbowym bo tam brak znaków
Proszę was Chłopaki o pomoc lub jakiś nr tel. w celu wytłumaczenia co i jak moja a8 stoi juz od wakacji i nie mogę sobie z nią poradzić u nas w lubuskim nie ma mechaników to tego typu aut
więc prosze o jakieś wskazówki pomoce typu schematy,zdjęcia lub inne
jestem skłonny załadować audi na lawete i zawieść do kogoś kto mi to zrobi jak książka pisze
bardzo prosze o pomoc bo ja juz nie mam pomysłów
dziekuej
napisze wam jak to jest z tą moją a8
zaczęło sie tak ze pokazywała błąd przpływki wiec kupiłem nowe dalej sie pokazuje mechanik przeglądną całą instalacje ele. wszystko ok ale dalej brak mocy i kopcenie postaniwłem zadzwonić do poprzedniego właściciela powiedział mi ze po wymianie wałków zaczęła tak sie zachowywać wiec mechanik sprawdził wałki i fakt sa nowe stwierdził ze moze być przestawiony rozrząd ale kazał mi sie dowiedzieć jak zgrać wałki rozrządu z wałem korbowym bo tam brak znaków
Proszę was Chłopaki o pomoc lub jakiś nr tel. w celu wytłumaczenia co i jak moja a8 stoi juz od wakacji i nie mogę sobie z nią poradzić u nas w lubuskim nie ma mechaników to tego typu aut
więc prosze o jakieś wskazówki pomoce typu schematy,zdjęcia lub inne
jestem skłonny załadować audi na lawete i zawieść do kogoś kto mi to zrobi jak książka pisze
bardzo prosze o pomoc bo ja juz nie mam pomysłów
dziekuej
-
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz