[D2 00 3.3TDI ] Jak wymienić żarówki na dole dzwi
[D2 00 3.3TDI ] Jak wymienić żarówki na dole dzwi
Mam pytanie, czy żeby wymienić żarówki które świecą jak się otworzy drzwi te na dole pokażę na przykładowej fotce znalezionej w necie:
Kontynuując: czy żeby wymontować te żarówki to trzeba rozbierać całe drzwi, czy wystarczy podważyć i te szkiełko zejdzie ?? Wymieniłem żarówki tablicy rej. na "ledówki" i spodobało mi się to, kolega ma właśnie w tych drzwiach te ledowe i wygląda suuper .
Kontynuując: czy żeby wymontować te żarówki to trzeba rozbierać całe drzwi, czy wystarczy podważyć i te szkiełko zejdzie ?? Wymieniłem żarówki tablicy rej. na "ledówki" i spodobało mi się to, kolega ma właśnie w tych drzwiach te ledowe i wygląda suuper .
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
ok dzięki Ci bardzo, a jeszcze jakie tam są żarówki (chwilowo nie mam samochodu) takie jak są w tablicy rejestracyjnej??
[ Dodano: 2012-01-31, 19:38 ]
http://allegro.pl/show_item.php?item=2059995186
takie?
[ Dodano: 2012-01-31, 19:38 ]
http://allegro.pl/show_item.php?item=2059995186
takie?
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
123mielony pisze:Kolego nie wiem jakie są w podświetlaniu tablicy bo nigdy nie wymieniałem ale w drzwiach są te 36mm.
dałem link do aukcji . W tablicy są takie, w tych drzwiach też takie są? :mrgreen:
to są 36mm czyli te?? http://allegro.pl/show_item.php?item=2059995186
jeszcze pytanie czy te diody nie będą zbyt mocno obciążać instalacji , mamy w naszych autkach dużo komputerów i lepiej żeby natężenie , woltaż , amperaż i wszystko co tam jest , najlepiej żeby miało takie same wartości ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
zobacz jakie wartości ma żarówka od tablicy i jeśli ta dioda ma tyle samo to raczej można montować , ale jeśli się różnią to nie ryzykował bym .SamackA8 pisze:zyli mam kupić takie same jak w rejestracji czy jak??
Ps:
Ps:
ja w jakimś fordzie :shock:
Ps:
Ps:
Kwestia podoba czy nie to jedna (może efekt wizualny z daleka w miarę O.K., ale z bliska nie za ładnie te lampy wyglądają), a druga to niech ci wjedzie ktoś w tyłek i będzie się upierał, że nie widział że hamujesz i władza dopatrzy się że masz tak przerobione światełka mogą być spore problemy.SamackA8 pisze:
P.S. widzieliście taki "LED TJUNING" ?? Mnie się to szczerze nie podoba (światła tył)