![]() |
![]() |
![]() |
[D2 99 4.2PB/LPG ] Wahacze TRW - oryginalne czy nie??
[D2 99 4.2PB/LPG ] Wahacze TRW - oryginalne czy nie??
Chcę kupić takowej firmy ale ...jak przyjechały do sklepu to, opakowanie kartonowe normalnie otwierane bez żadnych zabezpieczeń, bez worka foliowego, wahacz z jakąś przeszlifowaną powierzchnią wielkości coś cirka 1cmx1,5cm z jednej strony obok sworznia, na jednej tulejce również lekko muśnięte jakby szlifierką. Na odlewie jest TRW i numer. Pierwszego nie przyjąłem, dzisiaj przyszedł drugi i identyczne "felery" ma. Może ktoś z kolegów potwierdzić, że nowe przychodzą w takiej właśnie postaci?
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, 15:42 przez esosiem, łącznie zmieniany 1 raz.
W tym miejscu gdzie jest zeszlifowane, było prawdopodobnie logo Audi. Miałem tak z wahaczami lemfordera.
Firmy produkujące części nie mogą sprzedawać ich poza siecią dealerską Audi, jeśli mają oznaczenie OOOO. Więc taniej wychodzi zeszlifowanie logo niż uruchamianie dwóch linii produkcyjnych - dla części z logo i bez.
Firmy produkujące części nie mogą sprzedawać ich poza siecią dealerską Audi, jeśli mają oznaczenie OOOO. Więc taniej wychodzi zeszlifowanie logo niż uruchamianie dwóch linii produkcyjnych - dla części z logo i bez.
Potwierdzam kupowałem lemfordera i było coś tam szlifowane a jak się przyjrzałem to był tam znaczek audi...gtfan pisze:W tym miejscu gdzie jest zeszlifowane, było prawdopodobnie logo Audi. Miałem tak z wahaczami lemfordera.
Było A8 2.8,4.2,S8 fl
Jest D3 4.2
Jest D3 4.2