[Katowice] Ktoś chętny jest na spota?
- martinezzg
- Super Klubowicz
co do spota może coś wreszcie ruszy?
może ktoś poda konkretną datę i miejsce spotkania?jeśli ni eto może tak :proszę o wypowiedzenie się w jakich godzinach większości pasuje tzn popołudnie-wieczór? wtedy podamy konkretny dzień i zrobimy listę tych którzy przybędą....
1./Martinezzg - odpowiadają godziny popołudniowo-wieczorne tzn od 18,00 w górę
co do wymiany to polecam Turbo Expert Katowice (chłopaki z ASO Audi) , dosyć dużo ludzi poleca tez Auto-Daniecki Piekary Sląskie (tam osobiście nie byłem)ale jestem na 2,03,2012 umówiony na wymianę pompy wspomagania bo moja mnie wkurza bo za głośno chodzi:) :lol:
może ktoś poda konkretną datę i miejsce spotkania?jeśli ni eto może tak :proszę o wypowiedzenie się w jakich godzinach większości pasuje tzn popołudnie-wieczór? wtedy podamy konkretny dzień i zrobimy listę tych którzy przybędą....
1./Martinezzg - odpowiadają godziny popołudniowo-wieczorne tzn od 18,00 w górę
co do wymiany to polecam Turbo Expert Katowice (chłopaki z ASO Audi) , dosyć dużo ludzi poleca tez Auto-Daniecki Piekary Sląskie (tam osobiście nie byłem)ale jestem na 2,03,2012 umówiony na wymianę pompy wspomagania bo moja mnie wkurza bo za głośno chodzi:) :lol:
A8>eSka
Czyli co panowie...sobota teraz....miejsce SCC z tym ze o tej godzinie moze byc ciezko z parkingami;/ ogolnie ja jestem zawsze dostepny po 14 trzeba zrobic spota bo serio cienko wygladamy na tle innych rejonów polski...zwlaszcza Wawki
Z miejsc moze byc tez parking podziemny na 3stawach...sektor czerwony gdzie audi-slask robi czwartkowe spoty
Z miejsc moze byc tez parking podziemny na 3stawach...sektor czerwony gdzie audi-slask robi czwartkowe spoty
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
No czyli bedzie Nas 5tka maks tak jak gadalem, no szczycic sie nie ma czym ale zawsze od czegos trzeba zaczac Nie wiem gdzie chcecie sie spotkac...czekam na propozycje...wrzucam pogladowe zdjecie scc bo jest troche tam pozmieniane,dawno tam nie bylem...ja proponuje moze miejsce oznaczone litera A. Co Wy na to??? No i czy potwierdzacie Wasza obecnosc???';)
- martinezzg
- Super Klubowicz