[Katowice] Ktoś chętny jest na spota?
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
- martinezzg
- Super Klubowicz
Masa, kopas w dupas Ci sie nalezy, obrabiam foty i zaraz wstawiam...Panowie i...Panie...dziekuje za spocika,fajnie bylo ;-) Poznanie Was to sama przyjemnosc,licze ze spotkamy sie juz niedlugo w jakims wiekszym gronie no i jak bedzie cieplej....pozdrówki dla Wszystkich...tylko nie dla Pana ochroniarza z sieci "Ma..o" :-P
[ Dodano: 2012-03-03, 19:07 ]
No i te nasze sweet focie
[ Dodano: 2012-03-03, 19:07 ]
No i te nasze sweet focie
Nie no...ale serio wypatrywalismy Cie...szkoda ze nie zawitales...a autem nie trzeba bylo sie przejmowac;) Ja dzis moje podpucowalem,poszedlem cos zjesc no i gotów do jazdy podchodze do auta i myslalem ze wyjde z siebie i stane obok...cale obesrane przez wrony...szybko po konewke i wieksze kawalki jakos umylem ;-) a te mniejsze zostaly...nie dalo sie ich ukryc i wszyscy widzieli :oops: :-D
Mnie miesiąc temu potrącił samochód i od miesiąca nikt w nim nie sprzątał wiec dzis miałem taki plan umyc ślicznie i jechac wstałem rano umyłem Bmw pieknie i sobie mowie teraz Audi sprzątamy a tu masz ci babo placek jak na złosc dwuch klientów do Bmw przyjechało i tak kur... oglądali mierzyli sprawdzali pytali a ja non stop na zegarek i dupa jak juz pojechali była 16;30 wiec stwierdziłem zanim umyje i ogarne to juz pewnie pojedziecie a taka ładna pogoda była
- martinezzg
- Super Klubowicz