części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Warszawa Ostrobramska - ENERGY GAZ POLSKA

Dymian
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Dymian » 11 lut 2012, 22:16

ogólnie valteki są na szarym końcu jeżeli chodzi o polecane wtryski lpg- jeżdżą a i owszem, jednak na forum stricte lpg- nie mają najlepszych opinii.

Tomek_1988
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Tomek_1988 » 11 lut 2012, 22:46

Szczerze mówiąc nigdy się w tę kwestię nie zagłębiałem, ani ja ani executor od którego kupiłem swoją ósemkę. Jednakże przyznaję że byłby problemy z gazem w moim samochodzie. Często przy wciśnięciu pedału w podłogę brakowało mu gazu, krztusił się i wyskakiwał CAT a silnik zaczynał wibrować (prawdopodobnie któryś cylinder przestawał pracować). Od dawna walczę z tym problemem.
Stąd moje pytanie - czy to może być wina tych valteków?? Jakie zatem powinny być?? Jeżeli to wina tego to je zmienię.

Ps. Dzięki za zwrócenie uwagi na kwestię.
Pozdr
Tomek_

Awatar użytkownika
daro72
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: daro72 » 12 lut 2012, 10:10

Stąd moje pytanie - czy to może być wina tych valteków?? Jakie zatem powinny być?? Jeżeli to wina tego to je zmienię.

Przy dobrze ustawionej instalce Valteki spokojnie ogarną ten silnik. Mimo to że nie są to wtryski z dobrej pułki i potrafią się rozkalibrować. Podjedź do kogoś kto ci pomoże w ustawieniu instalki, a może u Ciebie już one są do regeneracji lub wymiany.
Dążenie do doskonałości.

Gusiew
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gusiew » 23 mar 2012, 20:02

Kolejny gwiazdy montazu w energy gaz. Kupiłem instalacje stag premium u nich i zalozylem. Okazało sie teraz ze wogle opcji premium nie mam właczonych!! Nie sa popiete sondy lambda do komputera i nie mozna wedlug nich stroich. Moze sie łaczyc tylko przez obd. I nie załozyli dwoch zaworow gazu na 2 parowniki. Tylko 1 zawor i rozdzielenie na 2 parowniki.

maciu
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: maciu » 24 mar 2012, 09:18

jakby jeszcze było mało negatywnych opinii... nie wiem po co żeś tam pojechał
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020

Awatar użytkownika
Saberek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Saberek » 24 mar 2012, 21:37

Naprawde ludzie nie wiem co sie z wami dzieje.
Ktos narzeka na hu..... warsztat ze mu auto popsuli ze to ze tamto a dalej sie tam pchacie.... i znowu narzekania ze nie podpieli... ze oszukali... ze mi auto popsuli....
Ludzka glupota nie zna granic ....

Gusiew
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gusiew » 31 mar 2012, 10:21

Przeczytaliscie wgole ten watek?? To sa dalej kwiatki tego samego załozenia. Nie wiem czy zauwazyliscie ze to nie jest moj 1 post w tym temacie?? Moze nauczcie sie obrazac ludzi z sensem??

Awatar użytkownika
Saberek
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Saberek » 31 mar 2012, 11:50

Nikt nikogo nie obraza ... pomysl tylko czy jak kilka osob narzeka na dany warsztat ze zle robia ze nie dziala ze obsluga nieprofesjonalana czy to nie daje jakiegos tam negatywnego obrazu tego warsztatu ???
Wiec po co sie tam pchac ???
Jezeli zepsuli auta juz kilku osobom to myslisz ze twojego nie zepsuja ???
Ale oczywiscie moze tez byc taka sytuacja jak Pana z programu TURBOKAMERA ktory chcial najtansza instalke jaka byla w warsztacie i chcial ja do Hondy Accord mimo ze sie tam wogole nie nadawala parametrami ale ze byla najtansza to ja chcial i potem w telewizji sie skarzy ze go warsztat oszukal ze auto nie jedzie ze to ze tamto :D

Gusiew
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: Gusiew » 31 mar 2012, 13:42

Wiesz co albo naucz sie czytac albo nie pisz wogle. Przeczytaj post od poczatku i moje wypowiedzi.

[ Dodano: 2012-03-31, 15:18 ]
A jak ty kupujesz wszystko co najtansze to twoja sprawa. I twoje cwaniactwo mi nie imponuje.

Awatar użytkownika
rollo_tomasi
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: rollo_tomasi » 09 sty 2014, 18:28

Nie znoszę nieprofesjonalnej postawy osobistej ludzi z warsztatu i wierzę, że ten zakład dał ci kolego, do wiwatu.
Podobne perypetie miałem z warsztatem LOTUS w Łodzi no i z jeszcze jednym, tym od Pana Jarka na ul. Granicznej.
Niepojęte jest jak personel warsztatu z szefem na czele może zachowywać się i odnosić do klienta w sposób jaki opisujesz.
Niestety, w takich sytuacjach niewiele można na gorąco zdziałać i należy trzymać nerwy na postronkach, a mordę na smyczy.
Doświadczenie pokazuje, że najlepiej jest pacyfikować takich ludzi psychologicznie i taktycznie, no i: polecam technikę- najpierw sprawdź auto po naprawie, później płać.
Tomek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl