A8 D2 4.2 By TROLU
- martinezzg
- Super Klubowicz
[quote="TROLU"]FOSS to pocieszyłeś mnie co do glebowania D3
Generalnie miałem teraz kupować , jednak koszta ślubu przerosły mnie trochę stąd powstrzymałem się z zakupami , i z handlowozu stanie się na razie moim autem
Ale jak zmienię na D3 to na pewno was zawstydzę glebą a ty mi w tym pomożesz :mrgreen: :mrgreen:
kolego dam Ci rade jesli koszta ślubu Cię przerosly to odwołaj slub:) tu masz powody:
1.zaoszczędzisz na chwile obecną kosztow
2.na chwile przyszla zaoszczedzisz nerwów
3.za zaoszczedzone pieniazki zakupisz d3 i ją zglebujesz
4.potem po prosu powiesz niedoszlej zonie ze masz d3 na glebie i jestes kozak a jak wiadomo dziewczęta kochają kozaków :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
to rada doswiadczonego kolegi :lol:
Generalnie miałem teraz kupować , jednak koszta ślubu przerosły mnie trochę stąd powstrzymałem się z zakupami , i z handlowozu stanie się na razie moim autem
Ale jak zmienię na D3 to na pewno was zawstydzę glebą a ty mi w tym pomożesz :mrgreen: :mrgreen:
kolego dam Ci rade jesli koszta ślubu Cię przerosly to odwołaj slub:) tu masz powody:
1.zaoszczędzisz na chwile obecną kosztow
2.na chwile przyszla zaoszczedzisz nerwów
3.za zaoszczedzone pieniazki zakupisz d3 i ją zglebujesz
4.potem po prosu powiesz niedoszlej zonie ze masz d3 na glebie i jestes kozak a jak wiadomo dziewczęta kochają kozaków :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
to rada doswiadczonego kolegi :lol:
A8>eSka
Oj spokojnie D3 będzie śmiało po ślubie
A w tych czasach kwiatów wartych jest mało i nie ma co ukrywać..
:mrgreen:
Pasja pasją , życie życiem.. Koszta mnie przerosły bo wszystko postanowiłem ze swojej kieszeni targnąć bez sponsoringów rodziców itd. Czasami tak lepiej
Przynajmniej jest jakiś cel w życiu , a na auta to już sie na wydawałem większość bez po wrotnie
D2 nie idzie na razie w odstawkę
We wtorek jedzie do scheryfischa na mały serwis typu jakieś podciśnienia stare i coś tam przy kolektorku ssącym oraz coś przy heblach do wymiany i zaraz potem jedzie na polereczkś maszynkową..
Koło planuje jakieś wyjątkowe
Ale nie ma wizji ani planów dokładnych na dzień dzisiejszy sezon się zaczął więc koła 100% w górę Więc zostaje co jest ewentualnie może coś się przelakieruje w rotorku : )
A w tych czasach kwiatów wartych jest mało i nie ma co ukrywać..
:mrgreen:
Pasja pasją , życie życiem.. Koszta mnie przerosły bo wszystko postanowiłem ze swojej kieszeni targnąć bez sponsoringów rodziców itd. Czasami tak lepiej
Przynajmniej jest jakiś cel w życiu , a na auta to już sie na wydawałem większość bez po wrotnie
D2 nie idzie na razie w odstawkę
We wtorek jedzie do scheryfischa na mały serwis typu jakieś podciśnienia stare i coś tam przy kolektorku ssącym oraz coś przy heblach do wymiany i zaraz potem jedzie na polereczkś maszynkową..
Koło planuje jakieś wyjątkowe
Ale nie ma wizji ani planów dokładnych na dzień dzisiejszy sezon się zaczął więc koła 100% w górę Więc zostaje co jest ewentualnie może coś się przelakieruje w rotorku : )
- martinezzg
- Super Klubowicz
Jako doświadczony w tych sprawach (7 lat po), patrząc z perspektywy czasu zdecydowanie wybrałbym D3. O wiele mniej kosztuje, pomrukiem V8 podziękuję za troskę i opiekę a i jest na czym oko zawiesić, nawet przy D2, chociaż już trochę czasu upłynęło linia i sylwetka nadal wydaje mi się atrakcyjna. :lol:
- martinezzg
- Super Klubowicz
hahaha juz mi się tu podoba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nie wiem może starsze roczniki to faktycznie można poszukać ale w moim przedziale wiekowym w dzisiejszych czasach są same trzepaki ( jak 5 dziennie nie przeczyści jej komina to jest załamana :mrgreen: )
Wiem bo widzę co się dzieje w najbliższych otoczeniach w klubach pubach i wszedzie indziej :mrgreen:
Więc wole polatać D2 i mieć spoko Żonke , która lubi ze mną pośmigać na zloty , szanuje moje grzebanie nocne dziennie i kiedy mi sie zachce przy aucie i z góry założyła że się nie będzie w to wtrącać :mrgreen:
Nie wiem może starsze roczniki to faktycznie można poszukać ale w moim przedziale wiekowym w dzisiejszych czasach są same trzepaki ( jak 5 dziennie nie przeczyści jej komina to jest załamana :mrgreen: )
Wiem bo widzę co się dzieje w najbliższych otoczeniach w klubach pubach i wszedzie indziej :mrgreen:
Więc wole polatać D2 i mieć spoko Żonke , która lubi ze mną pośmigać na zloty , szanuje moje grzebanie nocne dziennie i kiedy mi sie zachce przy aucie i z góry założyła że się nie będzie w to wtrącać :mrgreen:
- martinezzg
- Super Klubowicz
Sevi nie rozpędzaj się ......... to jeszcze nie żona :mrgreen: :mrgreen: , co do siostry to masz rację - dobrze by było zeby jeszcze dobrze gotowała a w przerwach zajmowała się detailingiem i ew w wolnym czasie potrafiła coś podłubać przy zawieszeniu - oczywiście w rękawiczkach zeby rąk sobie nie pobrudzić do zdjęć queen of poland :mrgreen: :mrgreen:
A8>eSka
sevi, no mówisz o siostrze...w sumie nie glupi pomysl,jakby co to moge podjechac zobaczyc no i wszystko zostanie w klubowej rodzinie Bo w tym temacie przegladam rynek i ciagle ubogo jak dla mnie...to bita,to klepana,to przebiegu wiecej niz moja 80tka tak ze w dzisiejszych czasach ciezko trafic i nie wsiaknac Jak kolega TROLLU nie bedzie mial nic przeciwko
Sorki Panowie ale nie moglem sie powstrzymac i musialem dopisac swoje 3 grosze :mrgreen:
Sorki Panowie ale nie moglem sie powstrzymac i musialem dopisac swoje 3 grosze :mrgreen: