![]() |
![]() |
![]() |
Przekladka z w12!
Przekladka z w12!
Witam, jestem nowy na forum, i odrazu mam taki temacik, chcialbym przerzucić caly srodek z w12, czyli wszystko deske wykladzine , itp itd, pytanie, czy wszystko bedzie pasowac do mojej a8L z 2004 od w12 z 2009 !!. a najbardziej mnie interesuje jezli przerzucę licznik i naglosnienie B&O czy wszystko bedzie gralo ??
bo materiały są lepsze niż w zwykłym A8 i wszystko obszyte skórą itd....................wszystko będzie działało , trochę z tym będzie zachodu ale nie takie rzeczy się robi 8-)Larous pisze:A powiedz dla czego chcesz środek od W12 :shock:
z tym będzie na pewno dużo problemów
a nawet jak cie się uda przełożyć to wątpię żeby ci wszystko tak działało jak fabryka wypuściła ja bym tak nie ryzykował.
Re: Przekladka z w12!
Tapicerka będzie pasować, wykładziny też i deska. Z zegarem to trzeba dowiedzieć się dokładniej, ale na 99% też będzie pasować. Z przekładką będziesz miał trochę zabawy. Ja wymieniałem w D3 deskę po strzale poduchy pasażera i mogę powiedzieć, że jest to bardzo dokładnie spasowane auto. Masa zatrzasków, wygłuszeń, śrubek i wiązek przewodów. Jeśli masz czas, narzędzia i miejsce (inbusy+szczotka+połączenia łamane+wkrętak elektryczny+dobra latarka+ciepły garaż) to wystarczą tylko chęci. A owszem, np. konsola jest obszyta skórą, co wygląda fantasycznie, ale i wymaga częstszej konserwacji i większej dbałości. Na polskie warunki ja przynajmniej zdecydowałem się na skromniejszy środek (jesień-zima i stan dróg).keder pisze:Witam, jestem nowy na forum, i odrazu mam taki temacik, chcialbym przerzucić caly srodek z w12, czyli wszystko deske wykladzine , itp itd, pytanie, czy wszystko bedzie pasowac do mojej a8L z 2004 od w12 z 2009 !!. a najbardziej mnie interesuje jezli przerzucę licznik i naglosnienie B&O czy wszystko bedzie gralo ??
Bądź dobry jak chleb.
wyżej kolega już napisał , decha rozdzielcza ,tunel środkowy,wykładziny boczków i słupków ,podsufitka alkantra itd......pet3r pisze:możesz rozwinąć temat? co dokładnie jest obszyte skórą?zanjac pisze:bo materiały są lepsze niż w zwykłym A8 i wszystko obszyte skórą itd....................wszystko będzie działało , trochę z tym będzie zachodu ale nie takie rzeczy się robi 8-)
oglądaj dokładnie to zobaczysz szwy łączącą skórę np centralnie na tujelu środkowym pod monitorem / widnieje podwójny szew skórzany jak na piłce do rugby ;-) / to samo na rantach górnej cześci dechy itd nie pisząc już o drzwiach :roll:
- dice111
- Moderator
- Moje auto: S8 D2
- Rocznik: 1996
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Imię: AHC by MTM
Co jest lepsze ? Nie wszystkie W12 maja cały środek w skórze. Lista opcji jest taka sama jak w A8, S8 a W12 jeśli chodzi o el skórzane i drewniane. Różnice są takie, że część wyposażenia w W12 nie jest dostępna "od razu" w pozostałych modelach, a częśc jest po prostu już w opcji podstawowej (bez żadnych dopłat jak w przypadku Ski, czy A8). Nawet w W12 za pełen pakiet skórzany trzeba dopłacać ![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Tak było w D2, tak jest w D3.
![:]](https://a8team.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Tak było w D2, tak jest w D3.
Black Cars Matters