To nie lepiej LPG wstawić ??smoczek pisze:ale koszt trasy nad morze i spowrotem, w granicach 1000-1200zl za samo paliwo,
troche mnie juz wkurza.
To będzie koszy 500-600zł tam i powrót ;-)
To nie lepiej LPG wstawić ??smoczek pisze:ale koszt trasy nad morze i spowrotem, w granicach 1000-1200zl za samo paliwo,
troche mnie juz wkurza.
i tu popieram ciebie w 100% :mrgreen:smoczek pisze:i jesli moge smigac taniej i bezpiecznie,
to czemu nie ?
Mało który warsztat ściąga teraz kolektor, niestety, ja się uparłem i została zdjęta, chociaż instalator przy mnie wiercił w innym aucie i wyglądało to profi.smoczek pisze: ***ps. tylko jedno mnie martwi...
w warsztacie wstawiali juz lpg do d2 i d3,
tylko nie sciagaja kolektora, niby odsysaja opilki.
mam obawy jednak..
- pozwolic im na to ? czy zadac jednak wiercenia na stole,nie na silniku ?
Gdzie zakładałeś gaz?sebos17 pisze:Mało który warsztat ściąga teraz głowicę, niestety, ja się uparłem i została zdjęta, chociaż instalator przy mnie wiercił w innym aucie i wyglądało to profi.smoczek pisze: ***ps. tylko jedno mnie martwi...
w warsztacie wstawiali juz lpg do d2 i d3,
tylko nie sciagaja kolektora, niby odsysaja opilki.
mam obawy jednak..
- pozwolic im na to ? czy zadac jednak wiercenia na stole,nie na silniku ?
hehe , w Dąbrowie raczej nie ma takich korków jak w 3-mieście , tutaj w godzinach szczytu(kiedy wracają z pracy) przejazd z Gdańska Przymorza do Gdańska Głównego (około 7 km) może zająć nawet do 40min . To właśnie jazda po 3-mieście , zamiast zrobić zieloną falę , to robią czerwoną falę , idioci co wjeżdżają na skrzyżowania , widzą że nie zjadą ze skrzyżowania (bo za skrzyżowaniem też wszystko stoi) , lub ci co jak zapali się zielone światło to szukają biegu żeby ruszyć (powinni mieć automatyczne skrzynie )wszyscy tacy korkują miasta .Masa pisze:Ja nie wiem co Wy macie z tymi autami ze tyle palą choćbym nie wiem co robił to nie spali mi więcej niż 20lpg a mam ciężką nogę