Witam ,po zmianie sterownika MMI nie dziala mi jeden glosnik (prawy przod) i jeden (tylny lewy) wie ktos co moze byc przyczyna ? moze system powiedzmy. widzi inna aktualizacje na nowym MMI i teraz musze go aktualizowac na nowo z nowym samochodem ?
Pozdro
Arek
![]() |
![]() |
[D3 06 3.2FSI ] Problem z MMI
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D4
- Rocznik: 2014
- Silnik: V6 3.0 TDI
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Imię: Arek
[D3 06 3.2FSI ] Problem z MMI
Moj Retrofit 
Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka
,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?

Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka

ROBIE
RSE DVD
PLAN
-
- Forum Audi A8
- Moje auto: A8 D4
- Rocznik: 2014
- Silnik: V6 3.0 TDI
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Diesel
- Imię: Arek
dziekuje za checi ale na stale mieszkam poza granicami Polski ,podlacze vasa i zobacze co i jak czy cos sie zmienilo
pozdro
Arek
pozdro
Arek
Moj Retrofit 
,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN
ROBIE
RSE DVD
PLAN

ROBIE
RSE DVD
PLAN