Problem z dostepem do modernizacji postow...
Problem z dostepem do modernizacji postow...
Witam...
Juz poniekad troche z niemocy zdecydowalem sie zaapelowac,bycmoze nie tylko w moim temacie o udostepnienie mi mozlwosci edytowania moich postów, nie chodzi mi generalnie o calkowita mozliwosc...ale chociaz o to bym mogl to zrobic w moim wlasnym temacie o moim aucie...ostatnio chcac porobic troche porzadku i wprowadzic jakies odswiezenia...no nie moglem nic zdzialac bo nie mam praw do edytowania ani tematu ani postów...
Wiec mam tu pytanko do administracji...czy dalo by cos z tym zrobic i czy tylko ja tak mam???
Z gory dzieki,ale sprawa mnie juz meczy troche
Pozdro...Robertas
Juz poniekad troche z niemocy zdecydowalem sie zaapelowac,bycmoze nie tylko w moim temacie o udostepnienie mi mozlwosci edytowania moich postów, nie chodzi mi generalnie o calkowita mozliwosc...ale chociaz o to bym mogl to zrobic w moim wlasnym temacie o moim aucie...ostatnio chcac porobic troche porzadku i wprowadzic jakies odswiezenia...no nie moglem nic zdzialac bo nie mam praw do edytowania ani tematu ani postów...
Wiec mam tu pytanko do administracji...czy dalo by cos z tym zrobic i czy tylko ja tak mam???
Z gory dzieki,ale sprawa mnie juz meczy troche
Pozdro...Robertas
Też się z tym spotkałem i nie mogłem edytować swoich postów :-(robertas pisze:,bycmoze nie tylko w moim temacie o udostepnienie mi mozlwosci edytowania moich postów,
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
-
- Super Klubowicz
Panowie, problem z wiadomościami PW z historii mam i ja i niestety nie mam na to żadnego wpływu :evil:
Coś się chyba wykrzaczyło w bazie danych ale nie mam o tym żadnej informacji :shock:
Coś się chyba wykrzaczyło w bazie danych ale nie mam o tym żadnej informacji :shock:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
OnlineDoc
- Administrator
- Moje auto: Allroad C5
- Rocznik: 2006
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Czołem...
Hmm... możemy całkowicie usunąć wszystkie PW z phpMyAdmin'a. Może będzie lepiej?
Sam nie wiem co to może być.
ps.
ps2.
Nic to nie dało
No nic, trzeba automatycznie usunać wszystkie PW
FOSS, możemy wysłać mailing "Panowie... niedługo zostaną usunięte wszystkie PW. Niestety jest błąd/error w phpMyAdmin."
Hmm... możemy całkowicie usunąć wszystkie PW z phpMyAdmin'a. Może będzie lepiej?
Sam nie wiem co to może być.
ps.
I jak teraz? Dalej to samo?Baza pomyślnie zoptymalizowana
ps2.
Nic to nie dało
No nic, trzeba automatycznie usunać wszystkie PW
FOSS, możemy wysłać mailing "Panowie... niedługo zostaną usunięte wszystkie PW. Niestety jest błąd/error w phpMyAdmin."
No problemo, jak mogę pomóc to pomagam...Judo pisze:Foss sorki bo wyslalem do Ciebie PW w tym temacie wczesniej, więc go zignoruj...
niestety ja też miałem na PW kilka istotnych dla mnie informacji :-?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-