[D2 97 4.2PB ] Elektromagnes kompresora
[D2 97 4.2PB ] Elektromagnes kompresora
witam elektromagnes kompresora nie załancza jaka moze byc przyczyna bezpiecz nik przekaznik czy poprostu brak cieczy i tez nie bedzie załanczac, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 lip 2012, 02:00 przez glinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdź bezpiecznik , sprawdź przekaźnik , podłącz Vaga i sprawdź klimatyzacje , może faktycznie nie masz gazu od klimy i temu rozłącza , nabij klimę i sprawdź ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
podłączyłem elektromagnes kompresora bezposrednio pod faze i działaahadam pisze:Przepalona cewka lub ślzgające się sprzęgło sprężarki , koszt całego elektromagnesu w granicach 350 zł.
[ Dodano: 2012-07-10, 11:09 ]
klime dopiero co nabiłem ale tak jagby troche słabo chłodziła a teraz wcale nie chłodzi , w srodku słychac klapki i wentylator ze działa , a gdzie jest ten przekaznik i bezpiecznik bo nigdzie nie mam rozpiskimdamian pisze:Sprawdź bezpiecznik , sprawdź przekaźnik , podłącz Vaga i sprawdź klimatyzacje , może faktycznie nie masz gazu od klimy i temu rozłącza , nabij klimę i sprawdź ;-)
Bezpieczników jest rozpiska , wystarczy wpisać w zakładce "szukaj" http://www.a8team.pl/topics16/1191.htm? ... ecznik%F3w , może masz nie szczelność w układzie i gaz wyleciał ??
Może kompresor siada ??
Może kompresor siada ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Ps: