Koledzy mam taki dylemat-
mam do wymiany zderzak z przodu. Czy do mojej przedliftówki będzie pasował zderzak poliftowy? Dodam,że moja A8 ma czerwone zawieszenie i nisko siedzi przy ziemi.
Czy lusterka z poliftówki pasuja do przedliftówki?
trzecia sprawa- mam do wymiany szybę przednia. Zastanawiam się czy nie dałoby się wymieniać na jakąś normalną, bo podobno szyby tutaj są głównym problemem przy zasięgu telefonu i może jakby była zwykła to skończyłby sie problem z zasięgiem Co myślicie?
[D2 97 ] zderzak i szyba
[D2 97 ] zderzak i szyba
Ostatnio zmieniony 20 lip 2012, 01:12 przez Lookerman, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: zderzak i szyba
Niestety nie będzie pasował,musisz kupić preFL.Lookerman pisze:Koledzy mam taki dylemat-
mam do wymiany zderzak z przodu. Czy do mojej przedliftówki będzie pasował zderzak poliftowy? Dodam,że moja A8 ma czerwone zawieszenie i nisko siedzi przy ziemi.
...
Nie wiem,może ktoś inny się wypowie.Lookerman pisze:...
Czy lusterka z poliftówki pasuja do przedliftówki?
...
Z tym zasięgiem to prawda,możesz wstawić zwykłą szybę,ja tak zrobiłem jakiś czas temu bo moja pękła :-| zapłaciłem jak dobrze pamiętam coś około 400 zł.Lookerman pisze:...
trzecia sprawa- mam do wymiany szybę przednia. Zastanawiam się czy nie dałoby się wymieniać na jakąś normalną, bo podobno szyby tutaj są głównym problemem przy zasięgu telefonu i może jakby była zwykła to skończyłby sie problem z zasięgiem Co myślicie?
Sygnatura została usunięta bo była za fajna i wszyscy zazdrościli
Lusterka będą pasować ale nie działać Szybę można wstawić zwykła i ja przyciemnić trochę przed instalacja to będzie spełniała prawie ten sam warunek atermiczności ale będzie przepuszczała zasięg. Ja jednak w swojej A8 mam te lepsze szyby i zasięg jest słabszy ale Zwykły gps z automapą działa bez większych problemów(wcześniej z innym programem nie ruszył wcale) i moja nokia E52 po aktualizacji 2 lata temu także hasa bez problemu nawet jej gps. Więc ten brak zasięgu to chyba nie tylko wina szyby,auta.
To może ktoś doradzi- używka zderzak dużo kosztuje. Są jednak zamienniki nowe po 500zł, ale wszystkie w tzw strukturze, a tego lakiernik nie chce tknąć. może coś doradzicie?
[ Dodano: 2012-07-25, 22:53 ]
Koledzy doradźcie co zrobić z tym przednim zderzakiem. Mam do wyboru albo drogi uzywany oryginał (kto wie czy nie naprawiany) lub tani nowy zamiennik, ale podobno cieżko spasować. Doradźcie, gdzie kupić ewentualnie uzywke- wszystko jedno jaki kolor
[ Dodano: 2012-07-25, 22:53 ]
Koledzy doradźcie co zrobić z tym przednim zderzakiem. Mam do wyboru albo drogi uzywany oryginał (kto wie czy nie naprawiany) lub tani nowy zamiennik, ale podobno cieżko spasować. Doradźcie, gdzie kupić ewentualnie uzywke- wszystko jedno jaki kolor