![]() |
![]() |
![]() |
[D2 98 4.2PB/LPG ] Nie odpala.
[D2 98 4.2PB/LPG ] Nie odpala.
posiadam audi a8 1998r 4.2 quattro zatarlem pompke po wymianie na nowa auto nie chce odpalic kreci ale bez rezultatu. gdzie mam szukac przyczyny z gory dziekuje za pomoc.
Proszę przeczytać regulamin tego forum ,w nim jasno jest napisane:
1. Jak zakładać tematy i gdzie je umieszczać.
Ty się do tego nie stosujesz , tagów nie umieściłeś , źle nazwany temat i w złym dziale.
Wszystko poprawiłem za ciebie , ale następnym razem PROSZĘ o stosowanie się do regulaminu.
Pozdrawiam
Proszę przeczytać regulamin tego forum ,w nim jasno jest napisane:
1. Jak zakładać tematy i gdzie je umieszczać.
Ty się do tego nie stosujesz , tagów nie umieściłeś , źle nazwany temat i w złym dziale.
Wszystko poprawiłem za ciebie , ale następnym razem PROSZĘ o stosowanie się do regulaminu.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 sty 2015, 10:28 przez sebo, łącznie zmieniany 3 razy.
sebastian
- -V-I-R-U-S-
- Forum Audi A8
czy ja ci napisalem ze zle robisz? Przeczytaj dokladnie raz a potem drugi a jak nie pomoze to trzeci.Ja tam nie widze nic takiego zebym napisal: "uwazam ze zle robisz". Chlopie opamietaj sie. Znowu mi sie smiac zachcialo jak przeczytalem co napisales. A lejek tez sprzedaja razem z pompa w twojej miejscowosci?
nie. U mnie pompy sprzedaja w pudelku z gwarancja a ja wcale nie jestem fachowcem.
Ty za to jestes mechanikiem a na podjezdzie twojego warsztatu stoja same tlusciochy a specjalizujesz sie w wymianie pomp, remontem ASB i kij wie co jeszcze.
Nie zastanawiales sie czasem nad tym jak skonstruowany jest zbiornik w A8 i gdzie powinien byc przelew i w jaki sposob pompa ma zaciagnac paliwo z pierwszej komory?
A moze faktycznie wystarczy wrzucic pompe, zalac ja lejkiem z gory ( lejek jest dolaczony? jesli nie to musimy zainwestowac- w tesco najlepiej) i odrazu bedzie ciagla do zera az sie zbiornik bedzie wyginal.
Pozdrawiam cie cieplutko kolego i wspolczuje ci....
[ Dodano: 2010-01-05, 15:37 ]
masz pokazane gdzie ma byc przelew dokladnie osadzony i wtedy bedzie dopiero ciagla do zera.
Pompe sie zalewa owszem ale tylko wtedy jesli w zbiorniku w prawej komorze nie ma benzyny i robi sie to po to zeby ewentualnie nie zatrzec pompy podczas krecenia i nie robi sie tego lejkiem z gory. Tyle w temacie, dalsza dyskusja w temacie jest zbedna.
Ty za to jestes mechanikiem a na podjezdzie twojego warsztatu stoja same tlusciochy a specjalizujesz sie w wymianie pomp, remontem ASB i kij wie co jeszcze.
Nie zastanawiales sie czasem nad tym jak skonstruowany jest zbiornik w A8 i gdzie powinien byc przelew i w jaki sposob pompa ma zaciagnac paliwo z pierwszej komory?
A moze faktycznie wystarczy wrzucic pompe, zalac ja lejkiem z gory ( lejek jest dolaczony? jesli nie to musimy zainwestowac- w tesco najlepiej) i odrazu bedzie ciagla do zera az sie zbiornik bedzie wyginal.
Pozdrawiam cie cieplutko kolego i wspolczuje ci....
[ Dodano: 2010-01-05, 15:37 ]
masz pokazane gdzie ma byc przelew dokladnie osadzony i wtedy bedzie dopiero ciagla do zera.
Pompe sie zalewa owszem ale tylko wtedy jesli w zbiorniku w prawej komorze nie ma benzyny i robi sie to po to zeby ewentualnie nie zatrzec pompy podczas krecenia i nie robi sie tego lejkiem z gory. Tyle w temacie, dalsza dyskusja w temacie jest zbedna.