[D2 00 4.2PB ] [ D2 00 4.2PB] zrobić suva z A8
[D2 00 4.2PB ] [ D2 00 4.2PB] zrobić suva z A8
Zaczynam temacik i mam nadzieję że pomożecie .
Na początek zbieram materiały co trzeba by było zrobic aby zrobić ze swojej niuni SUV-a
Na początek zbieram materiały co trzeba by było zrobic aby zrobić ze swojej niuni SUV-a
:mrgreen: oj tam oj tam
trzeba coś wymyślać chętnie bym zobaczył jak by wyglądała troszkę wyższa lub na oponach 19 z profilem np. 55 bo bardziej mi o to chodzi aby zobacz wygląd na wyzszym profilu z szerokimi kapciami i by mozna bylo latac po polskich dziurkach
tylko nie piszcie zeby zalozyc 17 chodzi mi o minimum 19
[ Dodano: 2012-09-06, 18:35 ]
np. 255/50/19
trzeba coś wymyślać chętnie bym zobaczył jak by wyglądała troszkę wyższa lub na oponach 19 z profilem np. 55 bo bardziej mi o to chodzi aby zobacz wygląd na wyzszym profilu z szerokimi kapciami i by mozna bylo latac po polskich dziurkach
tylko nie piszcie zeby zalozyc 17 chodzi mi o minimum 19
[ Dodano: 2012-09-06, 18:35 ]
np. 255/50/19
Może by tak zrobić tzw Donk, czyli to co uwielbiają Hamerykanie - wsadzają zawieszenie od aut terenowych, do tego felgi 26'' :mrgreen: :mrgreen:
http://ghetto-cars.com/wp-content/uploa ... repair.jpg
(Chyba mamy tego sameg odilera ) :mrgreen:
http://ghetto-cars.com/wp-content/uploa ... repair.jpg
(Chyba mamy tego sameg odilera ) :mrgreen:
to juz hardkor :diabel: ale właśnie od tego powstał pomysłtylko aby troszkę podnieść aby 19 weszły z większym profilem hi
dobra a co powiecie bez większych zmian czyli standard zawiecha bo taką mam czyli nawet wysoko i oponki 255/45/19
według kalkulatora wychodzi o 4.5% większa średnica czy bedzie obcierka??
dobra a co powiecie bez większych zmian czyli standard zawiecha bo taką mam czyli nawet wysoko i oponki 255/45/19
według kalkulatora wychodzi o 4.5% większa średnica czy bedzie obcierka??
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof