ok,nie chodziło mi o to,żebym tylko ja miał dostęp tylko wszyscy,skoro się nie da,to nie, tylko spytałem.FOSS pisze:Przykro mi ale dostęp do działu ogłoszeń jest ograniczony i nie widzę specjalnie powodu abyś Ty kolego miał inaczej niż wszyscy inni.
dostałem info,że napisałem w złym dziale, nie było mowy o podpisie, ale ok. Nie zgodzę się tylko z tym ukrytym ogłoszeniem,skoro jak byk było w podpisie,że kupie,także nic nie ukrywałem.FOSS pisze:Po usunięciu Twojego ogłoszenia dostałeś mailem informację jaki był powód usunięcia - mimo tego próbujesz nadal umieszczając ukryte ogłoszenie tutaj oraz w podpisie swojego profilu za co otrzymałeś już stosowne ostrzeżenie.
Myślałem,że blokada na giełde jest tak jak na innych forach, po to,żeby ograniczyć możliwość robienia wałków przez nieuczciwych sprzedających, którzy tylko po to się rejestrują na forach, nigdy nie spotkałem się z tym,że za chęć kupienia samochodu z forum z nim związanego dostaje się ostrzeżenie.
a gdzie najlepiej kupować Audi A8 jak nie na forum z nim związanym?? Według mnie lepiej się ogłosić na tym forum,że chce się kupić samochód,może ktoś nosi się z zamiarem sprzedaży.FOSS pisze:No właśnie można odnieść wrażenie że nie rozumiesz - to nie jest portal ogłoszeniowy tylko klub/forum użytkowników Audi A8/S8
FOSS pisze:Pisanie o przysłowiowej "d..e Maryny" nic Ci kolego nie da - jeżeli Twoje posty będą o niczym to i tak będą prawdopodobnie znikać dzięki pracy Moderatorów a Tobie da to nic więcej jak tylko więcej punktów ostrzeżeń
No przecież jak byk napisałem,że nie będę pisał o d..ie Maryny, także nie rozumiem tej wypowiedzi.
Chciałem zamieścić ogłoszenie,bo szukam samochodu,i myśle że na forum kupi się coś pewniejszego niż od handlarza na allegro, ale teraz to już nie wiem, chęć dołączenia do użytkowników A8 zakończyła się ostrzeżeniem.