Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl Sklep Motostacja

[D3 06 ] Odtwarzanie filmów

Dokładane DVD, tunery TV, radia CB, nawigacje GPS, moduły do telefonów GSM, videorejestratory, przeróbki elektryki i elektroniki zmieniające funkcjonalność auta, nowe gadżety.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
darob75
Forum Audi A8
Forum Audi A8

[D3 06 ] Odtwarzanie filmów

Post autor: darob75 » 26 sie 2012, 10:38

Witam

Nurtuje mnie jeda rzecz a mianowicie chcialbym dolozyc dvd do calego zestawu w Audi tak zeby mozna ogladac bylo filmy. Czy w momencie jak doloze zmieniarke dvd ( zamiast cd ) bedzie mozna juz ogladac filmy czy potrzeba jeszcze jakis specificznych przerobek . MOze jakies inne rozwiazania ? ( AMI - czy mozna odtwarzac filmy z vide Ipoda ect ? )

Z gory dzieki
Ostatnio zmieniony 26 sie 2012, 11:13 przez darob75, łącznie zmieniany 1 raz.

arektoporski
Forum Audi A8
Forum Audi A8
Moje auto: A8 D4
Rocznik: 2014
Silnik: V6 3.0 TDI
Skrzynia: Automat
Paliwo: Diesel
Imię: Arek

Post autor: arektoporski » 09 wrz 2012, 21:42

Zmieniarka dvd w miejsce cd ,to mozliwe ale w audi a8 po 2008 roku lub we wczesniejszych modelach w ktorych mmi 2g zmienimy na 3g, w 2g jest taka optcja, jak masz tv morzesz kupic np na allegro kabelek pod ktory wpinasz zewnetrzne zrodlo np dvd wtedy z poziomu mmi wydierasz np. dvd innej opcki nie ma
Moj Retrofit :)

Tylna klapa el. ,Dociagi ,Tylne drzwi rolety el. ,Hak holowniczy ,Webasto T90 ,TPMS ,Kierownica F1 (lopatki) ,Brama garazowa ,Kamera Cofania ,TV ,AMI ,Asystent Pasa ,Lodowka :) ,Zderzak S8 po lifcie ,Asystent Toru Jazdy, zmiana BOSE na BANG&OLUFSEN

ROBIE
RSE DVD

PLAN
szukam podpowiedzi , co jeszcze moge zrobic ?

Awatar użytkownika
darob75
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: darob75 » 16 wrz 2012, 13:08

arektoporski pisze:Zmieniarka dvd w miejsce cd ,to mozliwe ale w audi a8 po 2008 roku lub we wczesniejszych modelach w ktorych mmi 2g zmienimy na 3g, w 2g jest taka optcja, jak masz tv morzesz kupic np na allegro kabelek pod ktory wpinasz zewnetrzne zrodlo np dvd wtedy z poziomu mmi wydierasz np. dvd innej opcki nie ma
Hey
Dzieki za odpowiedz . Nie wiem czy dobrze zrozumialem , ale piszesz ze jest mozliwosc wymiany 2g na 3g ? zaciekawil mnie ten temat troche moglbys go rozwinac ?

Dzieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D3 (2002 - 2009)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe Motostacja.pl części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl