[D3 03 3.7MPI ] Zmiana skrzyni biegów
-
- Super Klubowicz
Skrzynia mieści do 11 litrów oleju. Zalej tyle ile zlejesz. Jest na forum szczegółowo jak wymienić olej w skrzyni. http://www.a8team.pl/topics14/76.htm
Gratulacje że poradziliście sobie z przekładką różnych skrzyni. Chyba jesteście tu pierwsi z taką operacją. Jak możesz opisz kiedyś dokładniej cała przekładkę. Ze szczegółami o elektronice.
8-)
Gratulacje że poradziliście sobie z przekładką różnych skrzyni. Chyba jesteście tu pierwsi z taką operacją. Jak możesz opisz kiedyś dokładniej cała przekładkę. Ze szczegółami o elektronice.
8-)
jest jeszcze mały problem. auto zmienia biegi płynnie wszystko ok ale np jak jade na 3 biegu zatrzymuje sie na pasach zeby przepuścić przechodniów to przy redukcji na 2 jest szarpniecie i to takie spore brakowało oleju 2 litry dolałem myślałem ze to pomorze ale nic nie pomogło. Kiedyś ktoś mi mówił ze jak sie zmienia skrzynie biegów a sprzegło zostaje ze starej skrzyni to wtedy ta nowa skrzynia biegów uczy sie jezdzic na starym sprzegle?? Dobrze ktoś mówił czy śmieci gadał?