A te CAN-bus to co to jest, mam takie w podświetlaniu rejestracji, dają bardzo fajnie4xSMD, ale w sumie nie wiem co to can-bus (jakieś zabezpieczenie żeby błędy spalonej żarówki nie wyświetlało??)
Ja tez dziś wymieniłem na te SMD kurcze efekt super i jeszcze zmieniłem w lampach postojówki na 9 SMD tez bajka. Fajnie swieci polecam kazdem. A zarówki odebrałem osobiscie bo się okazało ze sprzedaje gośc w moje okolicy....Troche Kasztuje ale warto POLECAM
Da się zmieścić w tej kwocie, wszystko zależy, jakie żarówki kupisz, ja wolałem jednak taśmę, bo daje więcej światła, wczoraj nie dałem rady zrobić zdjęć, dzisiaj postaram się wrzucić efekt końcowy.
Koledzy, podłączę się pod temat bo nie mogę się doszukać na forum: jak dobrać się do żaróweczki w lampce nad tylnymi drzwiami w prelifcie? Nie chcę niczego popsuć ani połamać a ze wstępnych oględzin nie znalazłem na to myku... ale pewnie jest tak prosty że aż wstyd zakładać nowy temat
Wstyd się przyznać - ale nie pomyślałem o tym, że ta lampka w całości wychodzi.... kombinowałem żeby oddzielić tylko przezroczystą obudowę od oprawki a to było takie proste
Dzięki za podpowiedź
Tak się zastanawiam czy to za mocno nie świeci? Moja dziewczyna to potwierdziła. Może lepiej zainwestować w SMD 3528, które daja 6-7 lumenów, bo SMD 5050 daje 14-20 i takie chyba kolega Masa zastosował