[D2 96 4.2PB/LPG ] Drgania z układu napedowego
[D2 96 4.2PB/LPG ] Drgania z układu napedowego
witam wszystkich od niedawna posiadam ladna a8 na ktora dlogo czekalem i tematy byly juz opisane lecz mysle ze moje problemy jednak sie roznia bo zadna z waszych cennych rad nie daje rezultatow:-( Wiec doradzaliscie ze podczas zrywania kol tylnych trzeba wyczyscic czyjniki abs nie pomoglo diagnoza wag nie pomoglo a to irytujace uwielbiam to autko a nie mam przyjemnosci z jazdy nastepnie drgania jak by z pod przednich siedzen wszystkie rady wdrorzylem i nic nie wiem czy ona mnie po prostu nie lubi prosze o pomoc chce poczuc ze to limuzyna w ktora tak wpatszony jestem
Ostatnio zmieniony 10 lis 2012, 09:53 przez jedrek, łącznie zmieniany 1 raz.
jedrek
Koła (opony) masz wszystkie w takim samym rozmiarze ? Jeśli przód z tyłem się różnią mogą być podobne problemy, a w efekcie końcowym droga naprawa.
Drgania może natomiast pochodzić mogą od opon, może któraś uszkodzona. Pora teraz na zmianę na zimówki i jeśli masz to może przełóż i zobacz czy nadal będzie tak samo auto się zachowywało.
I co rozumiesz przez "wszystkie rady wdrożyłem" ?
Drgania może natomiast pochodzić mogą od opon, może któraś uszkodzona. Pora teraz na zmianę na zimówki i jeśli masz to może przełóż i zobacz czy nadal będzie tak samo auto się zachowywało.
I co rozumiesz przez "wszystkie rady wdrożyłem" ?
-
- Forum Audi A8