No myślę że na więcej. Dużo i często używam samochodu i w moim przypadku musiałem czekać na pompę 3 dni a taka za 190zł była dostępna od ręki. Kupiłem zamontowałem i już 50tyś przejechała. A mam LPG i staram się mieć 1/2 zawsze, ale czasami mi to nie do końca wyszło. Tak że chyba te pompy mają jako taką żywotność ;-)daniell-gda pisze:chyba zdecyduję się na tą pompę QAP mam nadzieję że na 50tys km będzie działać
[S8 D2 02 LPG ] bezpieczniki od pompy paliwa
Pazerny 2 razy traci...
Kupuj oryginała i miej to z głowy.
3 storny bicia piany jaką pompe kupić...
Miałem taką samą przyczynę co Ty, mi padła w czwartek (25-10) a już od środy (31-10) jeżdze autem, gdyby nie weekend to w tym samym tyg bym miał zrobiony samochód.
Weż się w garść, wygrzeb ze skarpety na oryginalną pompe, koszt założenia i troche paliwa (mnie kosztowało 580zł) i miej to wreszcie z głowy.
Pozdrawiam.
Kupuj oryginała i miej to z głowy.
3 storny bicia piany jaką pompe kupić...
Miałem taką samą przyczynę co Ty, mi padła w czwartek (25-10) a już od środy (31-10) jeżdze autem, gdyby nie weekend to w tym samym tyg bym miał zrobiony samochód.
Weż się w garść, wygrzeb ze skarpety na oryginalną pompe, koszt założenia i troche paliwa (mnie kosztowało 580zł) i miej to wreszcie z głowy.
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi A8
scenic_17, Ja na takiej pompie (dałem za nią coś koło 170zł) śmigam już około półtora roku czasu i nic się nie dzieje , popieram tą tezę , skoro jest oki to po co przepłacać ;-)
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Apophis, Tak samo kupowałem kiedyś do DAFa filtr oleju , w serwisie filtr około 180zł a w hurtowni z której był serwis zaopatrywany cena tego samego filtra 75zł tylko że nie w pudełku DAFa . A skąd to wiem ??
Gadałem z chłopem który przekładał z ich pudełek do pudełek z serwisu DAF ;-)
Temu sądzę że w ASO to tylko "złodzieje" pracują , może nie chodzi o chłopów tylko chodzi o ich cennik .
Gadałem z chłopem który przekładał z ich pudełek do pudełek z serwisu DAF ;-)
Temu sądzę że w ASO to tylko "złodzieje" pracują , może nie chodzi o chłopów tylko chodzi o ich cennik .
Ps:
Ps:
mdamian, Podam ci lepszy przykład. Kolega serwisował lagune 2 znajomemu ktory wczesniej tylko serwis. Na czesci miał faktury i na naprawy tez. Okazało sie że sporo uzytych do napraw cześci to chińszczyzna-uw kolega w jednym z Lubińskich sklepów gdzie sam nabywa częsci opowiadał o tym znajomemu i...powiedzieli mu że ASO u nich się często zaopatruje w najtańsze badziweie...
Apophis, Tak że widzisz , ASO to FILIA ZŁODZIEI , skoro sami kupują najtańszy badziew , a kasują za to jak za oryginalną część , to ma być fer ??
Wole samemu kupić części i dać mechanikowi do wymiany , Tak że nikt mnie nie namówi na serwis .
Wole samemu kupić części i dać mechanikowi do wymiany , Tak że nikt mnie nie namówi na serwis .
Ps:
Ps:
mdamian, No mnie nikt nie namówi bo po pierwsze ceny z kosmosu po drugie watpliwa uczciwość-dokladnie tak jak mowisz sam nabywam czesci i daje wspomnianemu koledze lub zmieniamy razem. Dotychczas nie korzystałem z pomocy forum i dawałem rade a teraz jak jestem tu to tym bardziej sie obejdzie bez ASO
We wspomnianej wyżej lagunie ASO nie potrafiło nawet prawidłowo wymienić filtra powietrza-co sam miałem okazje widzieć gdy sie do niego dobrałem...
We wspomnianej wyżej lagunie ASO nie potrafiło nawet prawidłowo wymienić filtra powietrza-co sam miałem okazje widzieć gdy sie do niego dobrałem...
Apophis, Popieram twoje słowa w 100% , taż mam takie zdanie na temat ASO .
Ps:
Ps: