![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] dokładany parktronik
[D2 preFL ALL ] dokładany parktronik
witam panowie, moje pytanie jak w temacie, dokładał ktoś u siebie taki z allegro? jak to sie sprawuje?
Ostatnio zmieniony 02 gru 2012, 17:15 przez pb41ns, łącznie zmieniany 1 raz.
pb41ns, A jak to ma się sprawować ??
Ja dożuwałem coś takiego do poprzedniego autka , dałem coś koło 150zł za 4 czujniki na tył . (instalacja banalnie prosta )
Działało normalnie , zastanawiam się nad czujnikami do mojej 8 ponieważ czasami jak cofam to myślę że już jest oki , a tam jeszcze z półtora metra do przeszkody .
Ja dożuwałem coś takiego do poprzedniego autka , dałem coś koło 150zł za 4 czujniki na tył . (instalacja banalnie prosta )
Działało normalnie , zastanawiam się nad czujnikami do mojej 8 ponieważ czasami jak cofam to myślę że już jest oki , a tam jeszcze z półtora metra do przeszkody .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

Ja mam u siebie taki dokładany. Coś w tym stylu: http://allegro.pl/czujnik-cofania-czujn ... 81588.html. 1,5 roku u mnie i nie wiadomo ile jeszcze u poprzedniego właściciela i sprawuje się świetnie. Wyświetlacz mam wyprowadzony na deskę rozdzielczą przy lewym słupku i odległość jaka mi została zauważam automatycznie przy przerzucaniu wzroku po lusterkach.
gtfan, Ale one poszły w dół , płaciłem za takie czujniki około 150 zł kiedyś , ale dobrze się sprawowały .
Ps:

Ps:

Ja miałem tren wyświetlacz na środku deski , pod samą szybą . Wyglądał jak Fabryczny :mrgreen:
Ps:

Ps: