[D3 03 4.2MPI ] Dmucha letnim powietrzem.
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
Problem rozwiązany mechanik stwierdził że klapy się nie domykają lub zamykają rozruszał je manualnie potem przez klimatronik stwierdził też że zaśniedziały niektóre silniczki tych klap są tam jakieś potencjometry nie widziałem tego ale po tym zabiegu jest już ok nie trzeba pruć konsoli całej chociaż :d
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
Wcisnij na drzwiach blokade szyb - te od strone kierowcy - i wszystko wroci do normySerrgiusz pisze:Sprawdź w klimatroniku "setup" czy nie masz ustawionego zimnego powietrza na centralnym nawiewie?
A mi na tylnym klimatroniku pojawia się komunikat "pass siu". Nie można nic ustawić z tyłu tylko z centralnego klimatronika.
8-)
pozdrawiam
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
Masakra jakaś problem powrócił mam padnięty czujnik jakości powietrza G238 od niego musze zacząć czy wie ktoś gdzie on sie znajduje? :-(
[ Dodano: 2012-12-20, 18:55 ]
[ Dodano: 2012-12-20, 18:55 ]
Te w silniczkach klap trzeba rozebrać i wyczyścić jak są brudne i pośniedziałe wyskakuje błąd zwarcie do plusa czy jakoś tak tylko teraz trzeba znależć ktory to niewiem jak u ciebie ale ten zawór mam ok co piszesz podłącz się komp.od tego trzeba zacząć.kacper911 pisze:A możesz sie dowiedzieć o jakie potencjometry chodzi? MoZe o zawór który siedzi w podszybiu?????
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
-
- Super Klubowicz
Faktycznie wróciło, dziekówka.shakal12 pisze:Serrgiusz napisał/a:
Sprawdź w klimatroniku "setup" czy nie masz ustawionego zimnego powietrza na centralnym nawiewie?
A mi na tylnym klimatroniku pojawia się komunikat "pass siu". Nie można nic ustawić z tyłu tylko z centralnego klimatronika.
8-)
Wcisnij na drzwiach blokade szyb - te od strone kierowcy - i wszystko wroci do normy
pozdrawiam
8-)
komp pokazuje tylko uwalone grzałki na tyl na nogi
ja mam gaz więc być może u mnie to powoduje że wjeje chłodem układ do parowników jest wpięty przed zaworem do nagrzwnicy
dziś zrobiłem kryzę żeby zmieniejszyć przepływ na parowniki zobaczymy czy efekt będzie
zastanawiam się tylko czy na szybę ma wiac gorąc czy chłodne ......
jak to jest tak do końca wie ktoś???
ja mam gaz więc być może u mnie to powoduje że wjeje chłodem układ do parowników jest wpięty przed zaworem do nagrzwnicy
dziś zrobiłem kryzę żeby zmieniejszyć przepływ na parowniki zobaczymy czy efekt będzie
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
U mnie leci takie samo powietrze wszędzie.kacper911 pisze:komp pokazuje tylko uwalone grzałki na tyl na nogi
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8