Witam. Miałem niemiłą przygodę z odstającym żółtym słupkiem. Przejechałem po prawie całym boku i na aucie został mi żółty lakier z tego słupka. Próbowałem usunąć to pastą tempo i benzyną ekstrakcyjną. Tempo nie daje nic, a dzięki benzynie coś tam schodzi ale nie całkowicie i strasznie powoli. Czym polecicie mi usunąć żółtą farbę z mojego autka? Sąsiad polecił pastę G3, ale chcę posłuchać waszych rad
Poniżej fotki
[D2 00 3.3TDI ] Lakier ze słupka na lakierze samochodu
-
- Super Klubowicz
Chyba przejechaliśmy po tym samym słupku :lol: , parę lat temu w Bedzinie zaznaczyłem A6 tym samym kolorem.
Zmyłem wszystko rozpuszczalnikiem, ale musisz sprawdzać jakim się da, bo to zależy od farby jaka była na słupku.
Czasami może pomóc zwykła benzyna, tylko sprawdzaj na małym odcinku, żeby większej szkody nie zrobić.
Zmyłem wszystko rozpuszczalnikiem, ale musisz sprawdzać jakim się da, bo to zależy od farby jaka była na słupku.
Czasami może pomóc zwykła benzyna, tylko sprawdzaj na małym odcinku, żeby większej szkody nie zrobić.
owszem nitro tak ale nie na plastik bo listwa zmatowieje
Piękno w parze z technologią.
Elektronika Audi lampy przednie full led dołożenie.
właśnie jak nie było malowane... a nitro pięknie matuje plastiki i później moze zajść potrzeba polerki
Piękno w parze z technologią.