[D2 00 3.3TDI ] Licznik kilometrów
[D2 00 3.3TDI ] Licznik kilometrów
czy jak zmienie cały licznik to kilometry bedzie wskazywał z tego zmienionego ?
Ostatnio zmieniony 13 sie 2013, 23:33 przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: licznik kilometrów
DokładniePara pisze:czy jak zmienie cały licznik to kilometry bedzie wskazywał z tego zmienionego ?
dzięki za szybką odpowiedz , w moim kiedyś mi magik przerobił na wiekszy przebieg coś lutował i teraz vagiem nie mogę zmiejszyć nie wiem chyba coś z(...)lił w liczniku musze szukać drugiego
Ostatnio zmieniony 13 sie 2013, 23:31 przez Para, łącznie zmieniany 1 raz.
oj oj... Takich słów nie używamy.Para pisze:...zpier...
Coś mi się zdaje, że Vagiem nie zmienisz korekty licznika.
Hmmm... Co on tam mógł lutować z tym przebiegiem? :roll:
Ostatnio zmieniony 13 sie 2013, 23:32 przez Simone331, łącznie zmieniany 1 raz.
W przed lifcie też można przez złącze przestawić licznik, ja jak zmieniałem licznik na od S8 to musiałem mu podnieść kilometry żebym miał taki sam przebieg jak miałem w starym. W starym liczniku też podnosiłem o 100 tys bo tyle miałem cofnięty licznik! Koszt 50zł!Apophis pisze:Simone331, Mógł lutowac kość i algorytmy wpisywać. Ale wydaje mi sie że w poliftowych juz jest opcja korekty przez złącze diagnostyczne. WYmiana całej kości pamięci wiąże się chyba z demontażem wskazówek a to już upierdliwa robota.
-
- Super Klubowicz
Robiłem to dwa razy, za każdym razem podłączali się w złączę! Jak mi nie wierzycie to zadzwońcie i się spytajcie http://www.test1.mirin.pl/ gościu był zdziwiony jak mu powiedziałem że licznik trzeba podnieś do góry hehe