![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Parktronic - głośniczek tył
[D2 FL ALL ] Parktronic - głośniczek tył
Padł u mnie głośniczek od parktronica z tyłu. Dzisiaj "zarzęził" ze 3 razy i teraz już cisza. Jak do tego głośniczka dobrać się ? Od strony bagażnika ? Nie chciał bym pół samochodu rozebrać w poszukiwaniu tego głośniczka.
Mały edit.
Ten głośniczek co kojarzyłem jest od alarmu, a ten on parktronika (będziesz niezadowolony) jest pod półką na samym środku. Właśnie byłem sprawdzić w aucie i pikanie dobiega dokładnie z tego miejsca. Niestety, żeby sie do niego dobrać czeka Cię wyciąganie tylnej kanapy i szarpanie się z półką.
Jakbyś nie wiedział jak się za to zabrać, to mogę Ci opisać krok po kroku co i gdzie odkręcać.
Sam głośniczek też u mnie leży jakbyś potrzebował.
Ten głośniczek co kojarzyłem jest od alarmu, a ten on parktronika (będziesz niezadowolony) jest pod półką na samym środku. Właśnie byłem sprawdzić w aucie i pikanie dobiega dokładnie z tego miejsca. Niestety, żeby sie do niego dobrać czeka Cię wyciąganie tylnej kanapy i szarpanie się z półką.

Jakbyś nie wiedział jak się za to zabrać, to mogę Ci opisać krok po kroku co i gdzie odkręcać.

Sam głośniczek też u mnie leży jakbyś potrzebował.
-
- Super Klubowicz
Dzisiaj miałem wymienić głośniczek od parktronica. Mam ciężki wyjazd z garażu i cofając dużo mi pomagały czujniki. Miałem jakieś przeczucie, że przy wyjeżdżaniu jak parktronic nie działa uderzę. Przeczucie sprawdziło się, tylko w innym scenariuszu, wczoraj na parkingu kolega cofając uderzył mi w tył auta
Zderzak do wymiany. Tak z ciekawości zadzwoniłem do ASO i zderzak kosztuje 2136, a ta dokładka z dołu 1106. Załatwiamy przez ubezpieczenie, ciekawe na ile naprawę wyceni PZU.