![]() |
![]() |
![]() |
[D3 04 4.2MPI ] Wielkość, wnętrze, bagażnik
[D3 04 4.2MPI ] Wielkość, wnętrze, bagażnik
Witam mam takie pytanie przymiezam sir do kupna nowej audiczki tylko mam dylemat.
Mianowicie bardzo mam ochote na A8L tylko spodziewam sie drugiego dziecka I nie wiem czy bede w stanie zapakowac wszystkie graty do kuferka I np. gdzies wyjechac:/ moze rossadniejsza decyzja bedzie Q7?
Jak myslicie licze na wasze opinie a moze doswiadczeia z podobnymi dylematami. Odrazu dzieki za jaka kolwiek podpowiedz.
Mianowicie bardzo mam ochote na A8L tylko spodziewam sie drugiego dziecka I nie wiem czy bede w stanie zapakowac wszystkie graty do kuferka I np. gdzies wyjechac:/ moze rossadniejsza decyzja bedzie Q7?
Jak myslicie licze na wasze opinie a moze doswiadczeia z podobnymi dylematami. Odrazu dzieki za jaka kolwiek podpowiedz.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2013, 01:04 przez Borczu86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Super Klubowicz
Tak tu gdzie mieszkam bylo mpi po lifcie a mianowicie fsi wprowadzili dopiero w 2007. A duzy "ryjek" audi wszedl na rynek w 2006 wiec tu czyli w usa mozna miec po lifta z duzym grilem w mpi. Chociaz tyle dobrego. A przy okazji jeszcze jedno pytanie. Gdzie byla produkowana wersja d3 na stany moze ktos sie orjetuje I jakie byly roznicze miedzy europejczykiem a amerykanska wersja????
-
- Super Klubowicz
Nie no tylko a8L. W a6 mam fotelik na srodku ale wiem ze jak bede musial wlozyc nasrepny bedzie problem wiec znam ren problempioter pisze:Ja bym teraz szukał z literką L , trzyletni syn jak siedzi za mną w foteliku to często kopie mnie w plecy a ja nie jestem jakiś wielki żeby mieć fotel całkowicie do tyłu przestawiony . Co do silnika to jak się dba to się ma .