![]() |
![]() |
Audi A8
Wiesz... są gusta i guściki
mnie się podobają...
chciałem z chromowanym rantem to mam
są to 19"... i nie kombinowałem zbytnio z rozmiarami itd bo jest quattro 
Fotki dodam jak znajdę na drugim kompie jakieś...
Dodam że aktualnie te felgi ładnie wyglądają z tyłu auta
amorki już siadły wiec to tak jakbym miał gwint
hehe... a przód niezbyt efektownie bo jak to w tych autach z przodu jest wywalony do góry 
Ale w planach mam wymianę amorków i sprężyn
więc wiem że będzie wyglądać spoko jak dla mnie 

Fotki dodam jak znajdę na drugim kompie jakieś...

Dodam że aktualnie te felgi ładnie wyglądają z tyłu auta

Ale w planach mam wymianę amorków i sprężyn

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
Jedyne na co klnę to wahacze... na Febi przejechałem tyle co na zestawie za 500zł... Teraz przerzucam się na Master Sport... ludzie sobie chwalą i cenowo nawet ok... oczywiście najlepiej kupić oryginalne ale za oryginały w ASO za kompletny przód chcą około 7000zł...
Samochodzik ma przejechane jakieś 240.000 i odkupiony od handlarza i na bank był bity przód jak i cofnięty licznik
... z zewnątrz wszystko spasowane było idealnie wręcz... ale po jakimś czasie zaczęły się wydatki... musiałem kupić nowe reflektory które dostałem za 2500zł i są oryginalne z BOSCH'a... Do tego okulary lewy, prawy pod reflektory...
Ogólnie została mi tylko blacharka lekka i lakiernik do zrobienia... ale chcę to zrobić na wiosnę...
Silniczek chodzi choćby nie wiem co
Ostatnio mam tylko pewne problemy ale myślę że jest on do rozwiązania...
Skrzynia po tych 4 latach zaczyna trochę szarpać ale nie jest to aż tak wyczuwalne... myślę że wymiana oleju wszystko pokaże...
Powiem tak... serwisuje się te autko jak każde inne... ale przykładowo...
To co w Oplu, VW czy Skodzie kosztuje 100zł w A8 kosztuje od 500zł min. hehehe
Samochodzik ma przejechane jakieś 240.000 i odkupiony od handlarza i na bank był bity przód jak i cofnięty licznik

Ogólnie została mi tylko blacharka lekka i lakiernik do zrobienia... ale chcę to zrobić na wiosnę...
Silniczek chodzi choćby nie wiem co

Skrzynia po tych 4 latach zaczyna trochę szarpać ale nie jest to aż tak wyczuwalne... myślę że wymiana oleju wszystko pokaże...
Powiem tak... serwisuje się te autko jak każde inne... ale przykładowo...
To co w Oplu, VW czy Skodzie kosztuje 100zł w A8 kosztuje od 500zł min. hehehe

"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
HehehehePers pisze:Jak zaczyna odrazu od A8 to aż strach sie bać co będzie za kilka lat heheh.
Zawsze tłumacz zazdrosnej części społeczeństwa ze to dal bezpieczeństwa a nie dla mocy kupiłes :-)

Po prostu autko miało spełniać moje wymagania...
Duże! Wygodne! Klima! W automacie!
No i padło na A8

W przyszłości... to nie wiem co... S klasa Merc albo znowu A8

A dla zabawy jakiś amerykański krążownik szos lata 60 / 70

Ale to chyba jak zostanę miliarderem

mam dobrego kolesia na pomorzu co sprowadza audi od A4 do A8 rużne modele i ma praktycznie wszystko , Mieści się w kębłowie Pod Wejherowem .
W razie czego mogę podać nr , a napewno będzie miał potrzebne części .
W razie czego mogę podać nr , a napewno będzie miał potrzebne części .
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.

Ps:

Panowei chciałem się zapytać o zawieszenie w audi a8 d2 1994 rok .
Kupiłem jakieś 2 miesiące temu to autko i jedynie na co zamienie to autko to będzie nowszy mode lub RS6 .
Gdzieś czytałem że niby A8 ma refulacje ręczną zawieszenia tylnego , czy to prawda , jesli tak to od którego roku były te zawieszenia montowane i czy w moim modelu można jakoś sprawdzić czy jest to zawieszenie czy nie ??
Kupiłem jakieś 2 miesiące temu to autko i jedynie na co zamienie to autko to będzie nowszy mode lub RS6 .
Gdzieś czytałem że niby A8 ma refulacje ręczną zawieszenia tylnego , czy to prawda , jesli tak to od którego roku były te zawieszenia montowane i czy w moim modelu można jakoś sprawdzić czy jest to zawieszenie czy nie ??
Nie ma to jak 4.2 Quattro 
Ps:

Ps: