![]() |
![]() |
Audi S8D2 1999r
Audi S8D2 1999r
Przedstawiam moje S8D2 rok prod.1999,przed tą eską miałem A8 4.2 przed FL byłem z niej bardzo zadowolony i postanowiłem kupić coś po lifcie,padło na tą własnie eske i ponownie nie żałuję.Autko w wyposaeniu ma wszystko oprócz webasta włącznie z dodatkowymi obszyciami skórą,podświtlanymi klamkami od wewnątrz,podsufitką z alcantary.Po zakupie założyłem felgi 19 które zostały mi po poprzedniej ósemce i obecnie wygląda jak poniżej
![Obrazek]()
Bardzo ładna S8... Sam sprowadzałeś ?
Czy kupiona w kraju od handlarza czy prywatnie ? no i ile ma na blacie już przejechane ?
I panowie jak to jest z tą kierą w S8 ? myślałem że w S8 to już tylko 3 ramienna jest...
Pakiet S-Line to wiadomo że to różnie... ale S8 ? Jak to jest w po i przed lift ?
Czy kupiona w kraju od handlarza czy prywatnie ? no i ile ma na blacie już przejechane ?
I panowie jak to jest z tą kierą w S8 ? myślałem że w S8 to już tylko 3 ramienna jest...
Pakiet S-Line to wiadomo że to różnie... ale S8 ? Jak to jest w po i przed lift ?
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
Witam ładna laleczka. tylko uważaj na komentarze typu, kierownica od A8 a nie od S8 pewnie WALONA:-)
Masz poprostu lepsza wersje steru którą klijen zamawiał przy kupnie(tak było w mojej wersji) bo Oryginał S8 jest biedna
A i postaraj sie zrobić zdięcia wszystkich detali tam gdzie jest S8... progi zegary silnik.
Jesli tego nie zrobisz, możesz być narażony na komentarz ze to A8
A jeżli część osob ci uwiezy ze masz oryginał S8 to reszat ci powie ze można wszystko kupić na Allegro!!! hehe

Masz poprostu lepsza wersje steru którą klijen zamawiał przy kupnie(tak było w mojej wersji) bo Oryginał S8 jest biedna
A i postaraj sie zrobić zdięcia wszystkich detali tam gdzie jest S8... progi zegary silnik.
Jesli tego nie zrobisz, możesz być narażony na komentarz ze to A8
A jeżli część osob ci uwiezy ze masz oryginał S8 to reszat ci powie ze można wszystko kupić na Allegro!!! hehe

Miłość od pierwszego kontaktu :-)
hehehe bo widzę że przez moje pytanie zaczynam się czuć szczuty psami 
Po prostu wiem jakie wałki ludzie walą
Niektórzy są na tyle perfidni że chcą przekładać blaty z zegarów S8 do A8 
A kolega tutaj nie musi udowadniać że to S8... miał A8 i raczej tak jak każdy właściciel A8 się już po prostu zna
Dla ścisłości podam pewien przykład...
Mój znajomy jest święcie przekonany że ma S8...
Rocznik 98
silnik 3,7
kierownica stary model bo wygląda jak z audi 100 czy czegoś podobnego
fotele nie recaro
blaty czarne bez znaczka S8
i bez quattro
Ale jest święcie przekonany że ma S8 bo ?
...Bo ma naklejone na bagażniku S8 a nie A8
no i ma sportowy zawias albo gwint czego sam nie potrafi dokładnie określić...
a prawdę powiedziawszy ma te autko o wiele wiele dłużej ode mnie...
Ja sam mam Audi A8 i niby w wersji S-Line... ale S-Line to też można sobie nakleić...
co było w pakiecie S-Line... nie wiem i mało mnie to interesuje
Ale żeby nie było... nie podważam tutaj tego iż ta S8 to nie S8!!

Po prostu wiem jakie wałki ludzie walą

A kolega tutaj nie musi udowadniać że to S8... miał A8 i raczej tak jak każdy właściciel A8 się już po prostu zna

Dla ścisłości podam pewien przykład...
Mój znajomy jest święcie przekonany że ma S8...
Rocznik 98
silnik 3,7
kierownica stary model bo wygląda jak z audi 100 czy czegoś podobnego
fotele nie recaro
blaty czarne bez znaczka S8
i bez quattro

Ale jest święcie przekonany że ma S8 bo ?
...Bo ma naklejone na bagażniku S8 a nie A8
no i ma sportowy zawias albo gwint czego sam nie potrafi dokładnie określić...
a prawdę powiedziawszy ma te autko o wiele wiele dłużej ode mnie...
Ja sam mam Audi A8 i niby w wersji S-Line... ale S-Line to też można sobie nakleić...
co było w pakiecie S-Line... nie wiem i mało mnie to interesuje

Ale żeby nie było... nie podważam tutaj tego iż ta S8 to nie S8!!
"Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg nie lubi Cię, nigdy Cię nie chciał, i prawdopodobnie Cię nienawidzi."
Że niby chodzi ci o zderzaki tak ? Czarne elementy w kolorze nadwozia...pet3r pisze:dokładki zderzaków - przy jasnym aucie to ładny detal
No właśnie jakoś mnie się to nie podoba za bardzo hehe

grim, Tak jak jest w mojej http://www.a8team.pl/topics4/371.htm .
Chyba to miał pet3r, na myśli
Kolega Jakub, na pewno wie co ma, a to co ma jest naprawdę ładny egzemplarz!
Pozdrawiam
Chyba to miał pet3r, na myśli

Kolega Jakub, na pewno wie co ma, a to co ma jest naprawdę ładny egzemplarz!
Pozdrawiam

Dzięki za ciepłe słowa o moim S8 :mrgreen: ,co do dokłdek to myśle o tym i jeżeli auto zostanie u mnie(troche mnie przycisło :lol: i narazie szuka nowego właściciela)to na wiosne to zrobie,na liczniku ma 196000 przed zakupem sprawdzałem historie ale oprócz danych o aucie i wypasie nic nie było :evil: (auto z Francji)kupiłem ją od prywatnego właściciela,który wymienił tarcze i klocki komplet,cały rozrząd,wisco,wymieił sprzęgło w skrzyni,oleje i filtry i po 3 miesiącach sprzedał mi :mrgreen: ,ja zrobiłem porządek z zawiasem i mam spokój na jakiś czas(tak myśle).A ty Pers sie nie przejmuj czytałem twój wątek i troche śmiesznie było jak robili z twoje eSy zwykłe A,ale po to jest forum żeby rozwiewać nieśisłości ;-)