![]() |
![]() |
![]() |
A8 D2 Selene Individual :)
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
audik jak cos ci sie nie podoba tyo wal na priv i opusc temat, inaczej sie z toba nie da rozmawiac, skonczylem rozmowe nie dotarlo ? Teraz sie nie spodizewaj juz niczego innego jak nie docinek z mojej strony
Chetnie zobacze twoj szrot, gdzie masz zdjecia ?> Swojego wypasionego srodka ? Czy moze wozisz tam tasaki i siekiery wiec nie mozesz nam go ujawnic ? Gdzie jest w ogole region cRACOVI ? Bo chyba nie w KRakowie :lol:
A Co do forum to na szczescie jeszcze nie ty nim zarzadzasz, ale chetnie mozesz mi to samo powiedziec na dowolnym zlocie w twarz i skrytykowac do woli, nie martwi mnie krytyka jedynie chamstwo i personalne ataki jakie uskuteczniasz, ale czego sie spodziewac po "rejonie Cracovii"
. Wiecej tego nie bede tolerowal. JAk juz wpsomnialem jak Ci sie nie podoba to tu nie wchodz i nie komentuj, a swoje "sarkastyczne, glupawe, chamskie i inne" glupie teksty mozesz tam u Siebei na podworku rozpowszechniac. A teraz wracam ponurkowac a ty idz przeszyscic Tasaki.
[ Dodano: 2012-07-15, 18:05 ]
![Obrazek]()
Bardzo mi dobrze jezdzic tym "zlomem", tez takiego Tobie zycze.

A Co do forum to na szczescie jeszcze nie ty nim zarzadzasz, ale chetnie mozesz mi to samo powiedziec na dowolnym zlocie w twarz i skrytykowac do woli, nie martwi mnie krytyka jedynie chamstwo i personalne ataki jakie uskuteczniasz, ale czego sie spodziewac po "rejonie Cracovii"

[ Dodano: 2012-07-15, 18:05 ]
Bardzo mi dobrze jezdzic tym "zlomem", tez takiego Tobie zycze.
na razie nic nie pokazałeś ;-)minus4 pisze:audik jak cos ci sie nie podoba tyo wal na priv i opusc temat, inaczej sie z toba nie da rozmawiac, skonczylem rozmowe nie dotarlo ? Teraz sie nie spodizewaj juz niczego innego jak nie docinek z mojej strony![]()
jak już sobie wpisujesz region to choć sprawdź w google, bo plama.... albo słownik francuski kup , nie rób wstydu, ani po polsku ani po francusku :mrgreen:minus4 pisze:Gdzie jest w ogole region cRACOVI ? Bo chyba nie w KRakowie :lol:
skup się, każdy co skrytykował te coś został przez ciebie obrzucony inwektywami ( ja za trudne słowo podejdź do matury :mrgreen:minus4 pisze:A Co do forum to na szczescie jeszcze nie ty nim zarzadzasz, ale chetnie mozesz mi to samo powiedziec na dowolnym zlocie w twarz i skrytykowac do woli, nie martwi mnie krytyka jedynie chamstwo i personalne ataki jakie uskuteczniasz, ale czego sie spodziewac po "rejonie Cracovii"![]()
........ehhh hydraulicy zrobili furorę w Francji , jak będziesz się wynurzał to mam nadziej, że ktoś ci poda klucz francuski :mrgreen:minus4 pisze: . A teraz wracam ponurkowac a ty idz przeszyscic Tasaki.
[ Dodano: 2012-07-16, 21:20 ]
.....dobra zrób ankietę na ogólnym....... piękne A8 czy wiejski tuning !! i bedzie po krzyku
no i "ni mom" A8 

jako ze kiedys oklejalem samochodzik to teraz trafil do galerii. Jesli ktos chce zobaczyc zdalnie "z bliska" to zapraszam:
http://autostylizacja.pl/zmiana-koloru-audi-a8/
http://autostylizacja.pl/zmiana-koloru-audi-a8/