Witam - tak jak w tytule poszukuje warsztatu który ogarnia temat napraw w audi - zarowno tych drobniejszych jak i wiekszych. Do zrobienia min.
- wyciek płynu chłodniczego ( ciezko ustalic skad)
- problem ze wspomaganiem - (najoprawdopodobniej maglownica)
- kilka drobniejszych usterek jak wymiana klockow , oleju, doprowadzenei do porzadku swiateł ( demontaz chinskich ksenonow )
Nie sa to usterki-zagadki lub wymiany o powiomie trudnosci hard ale jednak wolalbym oddac samochod do kogos kto jest w temacie. Najlepiej jakby zrobil to za darmo i w ciagu godziny) A tak naprawde to fajnie jakby cena byla przystepna a naprawa wykonana porzadnie ( tak wiem , wiem to rzadko idzie w parze)
Tak jak napisalem w tytule- okolice Tarnowskich Gór. Pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc
poszukuje warsztatu okolice Tarnowskich Gór
-
- Forum Audi A8
Ryan, jeśli szukasz kogoś od audi vw to tylko Marek Danecki - Autodanecki w Piekarach Śląskich.Z Tarnowskich Gór nie Masz daleko.Ja brat i znajomi tylko serwisujemy u Niego swoje auta.Jak dla mnie najlepszy mechanik na śląsku.Oczywiście terminy....hoohoo i jeszcze trochę ale watro poczekać na swoją kolejkę.
Czasowstrzymywacz ! Oszukać czas.............
Po pierwsze od dłuzszego czasu nawet nie zagląda do samochodów z lpg,po drugie,za starego strucla się wezmie,jak jest konkretna robota,rozrząd itp lub przegląd typu wymiana tarcz klocków,oleju itp.niewiele roboty,a kasa jest.
Fakt jest taki,że chłop ma niesamowitą wiedzę,ale obrusł trochę w piórka,bo ma masę roboty i co za tym idzie kupę kasy.
Bez dwóch zdań najlepszy fachowiec od audi jakiego spotkałem i do tego spoko gość.
Fakt jest taki,że chłop ma niesamowitą wiedzę,ale obrusł trochę w piórka,bo ma masę roboty i co za tym idzie kupę kasy.
Bez dwóch zdań najlepszy fachowiec od audi jakiego spotkałem i do tego spoko gość.
-
- Forum Audi A8